Hvordan Dry solsikker for fugler

February 17

Hvordan Dry solsikker for fugler

Solsikker, med sine lyse, muntre ansikter og spiselig frø, er attraktive blomster i hagen. Det er ikke bare mennesker som liker solsikkefrø. Fugler spesielt elsker solsikkefrø og kan plukke blomster hoder tom før du selv får en sjanse til å høste dem. Derfor har mange hjem gartnere til å søke etter en måte å beskytte sine solsikker for fugler. Andre hjem gartnere, derimot, tørr sine solsikker for fuglene å nyte.

Instruksjoner

•Se baksiden av solsikke hodet. Når det viser fra grønt til gult og så brun, er frøene klar for innhøsting. Modne frø vil bli svart med hvite striper. I tillegg vil blomst hodet ha mistet mesteparten av sin gule kronblad.

•Skjære blomst hodet fra stammen. La om en fot på stammen knyttet til blomst hodet.

•Hang solsikke hodet opp ned fra stammen til tørk. Når frøene løsne lett fra hodet, ta blomsten ned og gni frøene av med hendene.

•Plasser frøene i fuglebrett eller dryss dem på bakken. Hvis du ikke vil fjerne frøene fra blomst hodet, bare plassere hele hodet utenfor når frøene er løs og tørr. Fugler vil nyte plukker dem fra blomsten.

Tips og advarsler

  • Fugler kan prøve å spise frøene før de er tørre. For å beskytte blomster, dekke dem med papirposer til baksiden av hodet på blomsten visner og det er på tide å høste dem. Du kan også redusere dem tidlig, når ryggen av hodet på blomsten er gule og legg dem på. Den eneste forskjellen er at de må henge lenger til de er helt tørre. Du vet de er tørre når frø lett løsne fra blomst hodet.