Hvordan Dry Nosegay blomster

November 20

Hvordan Dry Nosegay blomster

En nosegay er bare en liten bukett med blomster. Tradisjonelt bar damer nosegays festet til bodices sine kjoler eller i sine byster til fordel fra den søte duften av blomster. Dermed inkludert nosegays ofte berusende, duftende blomster som roser eller gardenia. De hadde noen ganger sprigs av friske urter som mynte og rosmarin, basilikum. Disse dager, har du mottatt en nosegay som en bryllupfavør eller en corsage å bære på din prom kjole. Hvis nosegay har spesielle affeksjonsverdi for deg, tørke den slik at du kan holde den alltid.

Instruksjoner

•Assess om blomstene i din nosegay er gode kandidater til tørk. Blomstene må være i full blomst eller de vil miste sine kronblader de tørr. Delikate blomster som liljer og orkideer vil ikke tørke ordentlig, så du bør vurdere å trykke disse blomstrer på sidene av en bok i stedet.

•Hold av stilkene av din nosegay sammen tett. Pakk stammer med en strikk. Legge til to eller tre mer gummistrikk, plassere hver tomme lavere på stilkene enn gummistrikk over. Disse gummistrikk vil holde din nosegay fra skille og forvrenger som det tørker.

•Trim endene av stilkene av din nosegay slik at de har samme lengde. Merk at stilkene på blomstene må være minst 6 inches lang.

•Trim overflødig løvverk fra nosegay.

•Skjære et stykke tanntråd ca en fot lang. Sett inn tanntråd gjennom hengeren og knytte hver ende til laveste gummistrikk på din stammer. Når du holder hengeren, skal nosegay nå bli hengende opp ned på den. Dette vil hindre at din kronblad blir forvrengt som de tørker.

•Hang hengeren på et kjølig, mørkt, tørt sted hvor ingenting vil børste mot nosegay. Et skap er perfekt for tørking blomster.

•La nosegay hengende to til tre uker før det er helt tørt før du fjerner den.