Hvordan Dry Lotus Pods

October 27

Hvordan Dry Lotus Pods

Omtalen av lotus pods maner frem bilder av dyp brun pods rangle og roll som frøene virvler rundt i åpne hull. Men lotus pods starte ikke brown. Det er bare etter riktig tørking at disse frøkapslene gjøre en slående setning i noen tørket blomst arrangement. Tørke dem ikke så forskjellig fra tørking en blomst, men du må være forsiktig å plukke dem til rett tid.

Instruksjoner

•Bevegelsessensoren lotus pods mens de fortsatt grønt og har nådd deres full vekst. Hvis frøene har begynt å trekke fra sidene av frø lommene skal plukke dem for tørking. Hvis du venter for lenge, stammen vil bøye nedover og du vil ikke kunne opprette en fin rett stammen din tørket pods.

•Fjern overflødig blader og bunter flere frøkapslene sammen. Sikre stammen med en strikk. Du kan bruke vanlige hage hyssing men gummistrikker gir strammere grep og holder stammen sikkert selv om krymper mens tørking.

•Hang lotus pods opp-ned i et kjølig tørt område med god ventilasjon. Pass på at pod kan henge fritt uten hvile mot en vegg. Som pod tørker, vil det bli brun og stiv.

•Kontroller pods ukentlig for å se om de har tørket helt. Stammen bør være stiv og frø pod bør være vanskelig. Hvis det er fortsatt litt fleksibilitet i stammen eller pod, la dem i en uke.

•Fjern elastisk bånd og bruk lotus frø pods i tørket blomst arrangement eller natur håndverk.