Hvordan Dry kryssfiner

December 18

Hvordan Dry kryssfiner

Forlate en haug av konstruert treprodukter avdekket i en regnstorm kan påvirke tidsplanen for en bygning. En lekkasje kan dempe husholdning kryssfiner og øke risikoen for mold. Både kryssfiner og dens bygget tre bror, orientert strandboard, lider forringet strukturelle ytelse og fungal angrep når de er utsatt for altfor våte forhold. Fuktige forhold fører til kryssfinér til myke og bøy. Risikoen for fordreining øker og frekvensen av fuktighet fordampningen reduseres hvis fuktig kryssfiner forblir ubehandlet. Hvis mulig, tørr kryssfiner å autorisere den tilbake opp og redusere risikoen for sopp.

Instruksjoner

•Stop kilden til vannet før du prøver å tørke kryssfiner. Ta regnet på kryssfiner innendørs, eller stoppe lekkasjen som dempet strukturelle kryssfiner i ditt hjem.

•Tørk ned kryssfiner med ren filler å suge opp så mye som overflaten fuktighet som mulig.

•Rett flere kraftige fans på kryssfiner å tørke den. Stå kryssfiner slik at luftstrømmen treffer så mye kryssfiner areal som mulig.

•Plasser et space Varmeapparat bak fans å fremskynde tørking prosessen, om ønskelig. Situating frittstående kryssfiner og fans nær fungerer en ovn bra. Imidlertid advarer utviklet tre foreningen at kryssfiner som er tørket for fort kan lide av hevet overflate korn, som reduserer visuell appell av panelet.

•Hold viftene blåser til kryssfinér tørker. Forvent et frittstående stykke kryssfiner nær en varmekilde tørke i noen dager, mens et stykke kryssfiner komponere strukturen av et hus kan ta opptil en måned å tørke.