Hvordan Dry grønne ved trygt

August 23

Peis er et fantastisk innbydende amenity dersom noe husoldning men det er spesielt grand når det er iskaldt utenfor og muntre brann flammende inni. Klippe din egen firewood kan spare en bunt med penger - hvis du er villig til å ta tid må riktig tørker ut og bli trygg og smarte brenne. Her er hvordan å gjøre nettopp.

Instruksjoner

•Grønn wood bli aldri brent. Først generere det virkelig ikke noen varme fordi brannen ender opp bare fordamper fuktigheten i tre. Noen ganger tilsvarer vann vekt halve vekten av den faktiske tre så vanninnholdet er betydelig. Også grønn tre røyker dårlig og forlater kreosot innskudd inne i Pipa som en viktigste årsaken til skorstein brann. Et annet problem med grønt tre kommer hvis du prøver å kutte den. Det vil ofte føre til en motorsag til å henge opp som kan være veldig farlig.

•Du kan fortelle hvis brensel er grønn fordi barken vil følge den sterkeste og den blir fuktig på kutt endene. Hvis du bang den Trestykkene sammen og har en kjedelig flat lyd, er det sannsynligvis grønne. Det andre alternativet er at det er råttent som du ikke vil enten som det brenner altfor raskt. Et annet tegn av råtten tre er at den har sprekker på endene som går inn i ringene og det ser og føles altfor tørt.

•Grønn tre kan tørkes ved innlevering den ytterside for seks måneder til et år. Du må sørge for at det ikke er lagret direkte på bakken hvor insekter kan invadere og hvor det kan vokse råtten. Hvis du ikke har en kommersielt kjøpte tre holder, er det ting du kan gjøre selv. Bare å sette ned noen lange biter av metall eller plast for tre å sitte på hjelper mye. Gamle lengder av PVC eller metallrør ville være flott. Bare legge deretter ti eller tolv inches hverandre og sette tre slik at det ligger over begge brikkene. Du ønsker ikke noen av tre berøre bakken.

•Du kan også gjøre et tre for å lagre grønne tre mens den er aldring. Du vil forsikre deg om at treet er eksponert for luft slik at det vil tørke bra og jevnt. Hvis du gjør en boks for tre ligge flatt, gjør ryggen boards mellomrom mellom dem eller bruke gitteret-arbeid. Ønsker du logger til stå oppreist, sette boksen på blokkene og la mellomrom mellom de på gulvet. Du kan ikke bruke gitteret for dette som treet vil bryte gjennom det med egen vekt.

•Du kan lagre tre inne nær en varmekilde som en kjeller i nærheten varmtvannsberederen. Du fortsatt ønsker ikke å ha det ligge på gulvet på grunn av feil. Også må du helt sikker på at tre kommer ren og fri for feil. Du ønsker ikke ditt hus befengt med noe du kan ta med tre. Du kan sette tre opp på rør eller lage en tre boksen inne, også.

•Hvis du finner du har kjøpt grønne tre når du ikke vil, ikke brenne den. Det vil koste mer i det lange løp ved gumming opp skorsteinen og det brenner veldig dårlig kaste lite varme men brenner veldig raskt. Det er ikke trygt å brenne. Bare bite i kule og gå ut og få deg noen som du vet (etter å ha lest dette) er alderen. Neste sesong vil du ha en fin haug av krydret tre og du trenger ikke å kjøpe noen.

Tips og advarsler

  • Alltid store tre bakken eller gulvet med god ventilasjon med tørking.
  • Grønt tre er farlig å brenne innendørs.