Hvordan Dry dundyner

March 19

Hvordan Dry dundyner

Dundyner er laget fra gåsedun eller en blanding av ned og fjær. Mest ned Trøsteren produsenter anbefaler Klesrens og ikke foreslå vasking og tørking ned produkter. For å spare på dyre Klesrens kostnader, har mange hatt suksess vasking og tørking deres ned dyner. Når vasket, tørr dundyner så snart som mulig å forhindre mugg og mugg fra forming også som skader ned selv.

Instruksjoner

•Fjern fuktighet. Ned beholder mye fuktighet når det er vått. Før tørking, fjerne overflødig fuktighet ved henging Trøsteren på en klessnor. La Trøsteren henger til vann drypper fra kantene, men ikke mer enn 24 timer.

•Bruk tennisballer. Når ned er våt, blir det flate. Før tørking, satt et par tennisballer ren sokker og kaste dem i tørketrommelen med Trøsteren. Som Trøsteren tørker, flytte på tennisballer rundt tørketrommel å hjelpe til lo ned baksiden opp.

•Plasser dundyner i tørketrommelen. Bolig tørketromler rommer mindre størrelse (twin eller full) dundyner. Still inn temperaturen for lav varme og sette sokker med tennisballer i stille inn timeren i en time.

•Fjern Trøsteren. Risting handlingen av tørketrommelen ofte forårsaker Trøsteren gjeng og tørke ujevnt. Trekk Trøsteren ut av tørketrommelen og riste det ut og sted den tilbake i tørketrommel eller lav varme i en time.

•Kontroller tørking fremdriften. Langvarig varme eksponering skader ned, så du vil være sikker ikke å over tørke den. Etter den andre timen, trekke Trøsteren ut igjen. Hvis det er fortsatt veldig fuktig, sette det tilbake i tørketrommelen for en time.

•Hang den opp. Etter to til tre timer i tørketrommelen, ned innsiden teppet bør være tilstrekkelig tørr, men det kan være noen fuktig steder inne. Henge den på en klessnor å la stedene lufttørke.

Tips og advarsler

  • Bruk alltid overdimensjonert vaskeri tørketromler tørr dronningen og King size dundyner. Bolig Tørkere plass ikke til store dundyner og kan ikke tilstrekkelig få innsiden tørr.
  • Vurder å bruke en dyne. Disse dekker beskytte din dyne fra små flekker samt daglig slitasje.
  • Ikke vask og tørk dundyner mer enn hvert tre til fem år. Vasking og tørking dundyner forårsaker skade ved å tappe den naturlige oljer i ned. Over tid vil ødelegger dette teppet.