Hvordan Dry badehåndklær

September 10

Hvordan Dry badehåndklær

Absorberende badehåndklær kan raskt tørke oss av når vi er våt. Men betyr denne samme støtdempende badehåndklær kan ta timer å tørke. Våte håndklær kan raskt utvikle mugg hvis ikke tørket riktig. Lukten kan hvile på håndkleet, noen ganger også etter vask. For å unngå dette problemet, tørr grundig badehåndklær når de brukes og etter vask.

Instruksjoner

•Wring ut våte håndklær. Hvis en badehåndkle er vil mettet og dryppende våt, henger det opp ikke være tilstrekkelig for dem tørke ordentlig. Tvinn håndkle med begge hendene til å vri ut overflødig vann og hastighet tørkeprosessen.

•Unngå folding håndklær mens de er våt. Folding et vått håndkle stopper det tørker riktig siden luften ikke kan komme til bunnen deler. Alltid henge håndklær med ingen folder.

•Hang badehåndklær i et sted med god luftsirkulasjon å få fart på tørketid. Dette kan bety henger dem i et rom enn badet. Hvis rommet har et vindu, åpne den for å oppmuntre luftstrømmen å tørr håndkle raskere.

•Bruk en klessnor for håndklær som er veldig våt. Dette bør hjelpe håndklær til å tørke i noen timer eller mindre hvis det er vind. Hvis du ikke har en klessnor utenfor, en innendørs versjon fungerer også, men håndklær trolig vil ta lengre tid å tørke.

•Vaskestasjonen tømmes mettet håndklær tørke umiddelbart hvis du ikke har tid og plass til luft dem. Etter syklus i vaskemaskinen, flytte håndklær umiddelbart til tørketrommelen eller henge opp tørke.