Hvordan Dry appelsinskiver

August 16

Hvordan Dry appelsinskiver

En sitrus aroma bringer følelsen av lykke og glede til et hjem og kan hjelpe løfte ånder. Sitrus brukes i aromaterapi som en måte å opprettholde en positiv stemning. Tørket appelsinskiver har en sitrus duft som vil lyse opp ethvert hjem. Det er ikke vanskelig å lage din egen hjemmelagde tørket appelsinskiver. Alt du trenger er noen enkle verktøy, noen ferske appelsiner og ovnen. Tørket appelsinskiver kan også legges til mange Håndverksprosjekter.

Instruksjoner

•Preheat ovnen til 150 grader Fahrenheit.

•Slice appelsiner i runder 1/4 tommers tykke. En mandolin slicer er en flott måte å skive appelsiner til samme tykkelse. Eller bruk en skarp kniv og kutte runder som nær de samme tykkelse som mulig.

•Plasser ledningen på cookie sheet. Ordne oransje skiver på wire rack så de ikke berører hverandre. Air trenger å sirkulere rundt oransje skiver skal tørke dem.

•Sett cookie ark i ovnen og prop ovnen døren åpen bare litt. Dette gjør at fuktigheten å flykte i tørking prosessen. Tørking totaltiden for appelsinskiver er ca seks timer. Hvis oransje skiver krøll på kantene, snu dem over. Oransje skiver bør være tørr ennå fremdeles smidig. Uttørring kan medføre sprø, nonfragrant oransje skiver.

•Fjern tørket orange skiver fra ovnen og plasser dem på papir håndklær til avkjølt.

•Plasser tørket orange skiver i en dekorativ bolle og la deres sitrus duft som frister sansene. De tørket appelsinskiver kan også gjøres i eller lagt til en ferie krans eller din favoritt sitrus potpourri.

•Spray et tynt lag med klar akryl på tørket orange skiver til bruk i Håndverksprosjekter. Akryl vil fungere som et konserveringsmiddel og oransje skiver vil holde opptil fire år. Belegg av tørket appelsinskiver med akryl vil eliminere sitrus aroma. Spray en lys selv strøk av akryl på én side av oransje skiver, la tørr og gjenta på den andre siden.