Hvordan drepe japansk biller Bugs i min jordbær plante

February 18

Hvordan drepe japansk biller Bugs i min jordbær plante

Japansk biller på et bredt utvalg av hageplanter, inkludert jordbær planter. Voksen biller dukke opp fra jorden i slutten av juni og lever på planter til slutten av juli eller begynnelsen av August. Voksne japansk biller er tre-åttendedeler tomme lang og en kvart tommen bred. Japanske bille larver eller grubs, også utgjøre en trussel mot jordbær planter, fordi de vil mate på roten systemer for plantene underjordiske. Det er best å utrydde alle voksen biller grubs så raskt som mulig.

Instruksjoner

•Fjern voksen biller manuelt fra planter. Japansk biller er mye mindre aktive i tidlig om morgenen og sent på kvelden. Bare plukke av biller av jordbær planter i disse tider; biller vil gjøre anstrengelse å flykte. Fylle en bøtte med varmt vann og bland det med litt oppvaskmiddel. Slipp biller i såpevann å drepe dem. Bruk et par arbeidshansker hvis du ikke liker tanken på håndtering biller.

•Spray jordbær planter med en plantevernmidler merket for japanske bille bruk. Velg en plantevernmidler som ikke er skadelig for jordbær planter, for eksempel et organisk produkt. Spray plantevernmidler direkte på biller å drepe dem. Hvis du velger å spray dem i tidlig om morgenen eller sent på kvelden, når biller er minst aktive og er mindre sannsynlig å fly bort, kan du ha bedre hell.

•Opprette et japansk beetle felle. Japanske bille feller inneholder vanligvis et stativ, plastpose og agn til å lure på biller. Agn inneholder feromoner, eller kjemisk luktene som tiltrekker voksen biller søker etter kamerater å rase. Feromoner er effektive og tiltrekke seg store mengder biller. Derfor angi beetle felle 20 eller 30 fot fra hagen og jordbær planter for ikke å tiltrekke biller direkte til hagen, hvor de kan stoppe for å spise din jordbær.

•Treat jorden rundt jordbær planter med melkeaktig spore. Melkeaktig spore er en bakterie som dreper japanske bille grubs, men det er ikke skadelig planter eller dyr. Melkeaktig spore er vanligvis selges i pulverform, og finnes på hage butikker. Påfør pulver til jord som anvist, og vann jord hvis regissert av produktet instruksjonene. Melkeaktig spore filtrene ned i jorden og dreper bille grubs, hindre fôring på plantene dine rotsystem.