Hvordan drepe husholdning edderkopper

February 21

Hvordan drepe husholdning edderkopper

Edderkopper er en nesten uunngåelig del av hjem eller leilighet, særlig i løpet av høsten når edderkopper skal finne ly fra kulden. Edderkoppdyr har noen fordeler, særlig deres naturlige evne til å fange insekter og andre skadedyr i hjemmet. Selv om vanligvis ufarlig og gunstig i visse områder, finne noen edderkopper uønskede basert utelukkende på utseende og fare for giftige biter. Når det gjelder edderkopp kontroll, tege sjøsprøyt eller foggers er ikke alltid effektiv, slik det ofte krever en mer hands-on tilnærming for å få jobben gjort.

Instruksjoner

•Gå alle bokser, møbler eller andre store gjenstander vegger og hjørnene i rom som edderkopper ofte skjule i slike områder. Dette gjelder særlig for rom med lite trafikk, som kjellere, loft eller garasjer.

•Suck opp noen edderkopper du med et vakuum feiemaskin. En liten, håndholdt støvsuger er gunstig for dette som det lar deg flytte bokser og små møbler med en hånd og suge opp edderkopper med den andre. Suge opp noen spider egg vises også.

•Spray edderkopper med en bug spray som et alternativ til støvsugeren. En fordel med spray er at det er enklere å håndtere og bruke. Men kan noen spray være skadelig for pets eller små barn. Kontroller at bug spray er ment for bruk av edderkopp kontroll.

•Sweep og støv alle problemområder av huset regelmessig for å holde edderkopper bort. Edderkopper har en tendens til å bo i rotete, støvete og skitne områder, så regelmessig renhold kan være nok til å holde de fleste edderkopper bort.

Tips og advarsler

  • Edderkopper kan også drepes med en flue swatter.