Hvordan Døves en langsom Badekar avløp

December 5

En langsom Badekar avløp kan være irriterende, men hvis du ikke ta opp problemet det kan bli en helt stoppet opp avløp, som krever umiddelbar oppmerksomhet. Du bør arbeide for å reparere en langsom avløp snarest du legge merke til det, spesielt siden gjør så ikke bør ta mer enn 30 minutter av din tid. Du vil ofte finne årsaken til langsom avløpet skal tette laget av håret og såpe avskum, som du kan kaste bort når du fjerner det.

Instruksjoner

•Fjern skruene som holder den Badekar avløp lever på plass. Dra i spaken slik at du fjerner den tilknyttede mekanismen helt ut av badekaret.

•Rengjør avløp mekanismen ved hjelp av en fille, sørge for å fjerne alle såpe avskum og hår. Fjern skruene som holder den Badekar avløp dekselet på plass, og fjerner avløpet dekselet.

•Bend en gammel wire hengeren så du danne et lange rette stykke med en krok på slutten. Lavere wire i avløpet og trekke ut eventuelle hindringer.

•Stuff en fille i overflyt avløp og fyll badekar med vann. Plasser en stempelholderen over den Badekar avløp og pumpe stempelet opp og ned.

•Sett en rørlegger 's slange i avløpet hvis det er fortsatt treg. Når du føler motstand, spin slangen rundt flere ganger, og trekke det fra avløpet fjerne tresko. Erstatte badekaret i avløpet dekselet og spaken mekanisme, sørge for å stramme skruene i stedet.