Hvordan DIY skinn reparasjon

September 23

Hvordan DIY skinn reparasjon

Fordi det er så holdbare, er skinn et populært valg blant forbrukere på jakt etter kvalitet i sine innkjøp. Dette attraktive materialet gjør en flott finish for klær, møbler og annet tilbehør. Det er imidlertid fortsatt utsatt for rive. Fordi det er generelt dyrt, det gjør alltid mye økonomisk fornuftig å erstatte skinn stykket (det være seg en håndveske eller en stol) hvis det riper. I stedet, det er mange forskjellige måter å reparere Lær deg og be dem nå ser bra igjen.

Instruksjoner

Lær reparasjonssett

•Purchase flytende Lær reparer kit fra en jernvarehandel, og følg instruksjonene nøye. Det første skrittet med de fleste reparasjon kits er å blande fargene passer utseendet av Lær du prøver å reparere.

•Bruk spatula generelt tilbyr jevnt fordelt farget væske limet tåre.

•Decide som strukturert korn papir (vanligvis gitt i kit) beste kamper teksturen i din skinn. Deretter lå dette papiret flatt over flytende limet.

•Bruk varme applikatoren verktøyet (også vanligvis gitt i kit) gjelder varme til papiret. Dette vil hjelpe bånd limet å læret. Deretter Fjern papiret og tillate limet å kjøle.

Lime og lapp

•Purchase en skinn fargeprøve på materiell eller håndverket lagre. Kontroller at fargeprøven samsvarer med skinn du prøver å reparere. Hvis du er reparert en sofa eller stol, se etter en fargeprøve under første. Noen møbler kommer med en matchende fargeprøve av materiale for denne situasjonen.

•Plasser et stykke papir over tåre og sirkel det. Deretter klippet sirkelen av papiret. Lå med forsiden ned for skinn fargeprøve og spore sirkelen på den. Deretter klippet sirkelen av skinn fargeprøven.

•Dekk baksiden av oppdateringen du bare kutte med et lag av plagget limet. Deretter plasser det jevnt over tåre slik at det dekker det helt. Handle raskt, som denne lim generelt tørker raskt. Ferdig, Plasser en tung flat gjenstand over lappen og la limet tørke helt.

Tips og advarsler

  • Når du bruker verktøyet varme programmet i et flytende skinn reparasjonssett, bestemme hvorvidt den produserer nok varme til vellykket bånd limet å læret. Hvis du har konkludert med at dette ikke er nok varme, kan du prøve å bruke en håret dryer (på høy varme) direkte til papir eller bruk spissen av et strykejern.