Hvordan Dissassemble Kwikset Doorknobs

April 29

Kwikset doorknobs kan legge til en nydelig dekorative touch en dør i ditt hjem. De er tilgjengelige i en rekke stiler og utførelser som kan utfylle din personlige stil. Hvis din stil skjer det å bytte, eller du velger å krydre ting opp i hjemmet ditt med ny dør maskinvare, fjerning og demontering av gamle maskinvaren er enkelt og kan gjøres i løpet av minutter.

Instruksjoner

•Look på begge sider av dørhåndtak og identifisere to Phillips-head skruene. Skruene er vanligvis plassert på innsiden kabinettet, men det kan avhenge av hvordan maskinvaren ble installert.

•Bruk din Phillips-skrutrekker til å løsne de to montering skruer, men fjerner ikke seg. Dreie skruene mot klokken for å løsne. Monteringsskruene koble begge halvdelene av dørhåndtak.

•Grab bunnplate som dekker de to skruene og rotere det mot klokken. Intern kabinettet har to interne grooves som klinke til skruene. Dette vil frigi de to halvdelene.

•Bruk en hånd å forstå innsiden knott og den andre hånden å nå for utenfor knotten. Trekk de to håndskruene hverandre skille. Du må kanskje forsiktig vri som trekkes de to halvdelene fra hverandre. Plass begge delene av knotten i din beholder.

•Fjern mekanismen klinke døren. Finne de to skruene i låsen på kanten av døren. Bruk din skrutrekker til å fjerne begge skruene, og trekk låsen ut på siden av døren. Plass låsen og skruene i beholderen med knotter.

Tips og advarsler

  • Hvis du vil installere nye doorknobs, kan du vurdere å donere din gamle maskinvaren for en veldedig organisasjon, for eksempel Habitat for Humanity.