Hvordan diagnostisere Rhododendron forlater snu brun

July 22

Rhododendron er store busker med mørke, eviggrønne blad og stor, dristig farget blomster som vokser i klynger. De vokser i mange deler av USA, og trives i USDA hardførhet soner 3 til 8b. Rhododendron er finicky til omsorg for, og krever godt drenert jord som ikke er for surt, periodiske anvendelser av gjødsel og delvis skygge. De er utsatt for en rekke problemer, hvorav flere forårsake bladene visner.

Instruksjoner

•Kontroller jord rundt foten av rhododendron for pytter vann. Over-vanning vil føre til bladene visner og til slutt vil drepe planten. Fjern så mye av dammen du kan ved øste vann ut med hendene, en sparkel eller en liten bøtte.

•Examine hele rhododendron for død eller døende grener. Brown, wilting blader pluss død gamle vekst grener indikere at anlegget har Botryosphaeria dieback, en sopp som vil drepe planten som vel som potensielt sprer seg til de nærliggende. Fjerne den infiserte rhododendron ved grave det opp fra røttene og umiddelbart kaster den i en hage-avfall bag.

•Examine den nye, fortsatt voksende rhododendron blader for små brune flekker, så sjekk greinene som berørte bladene er sprouting fra. Brunt til svart flekker på unge blader og greiner er et tegn på en Phytophthora soppinfeksjon. Forberede en soppdreper spray henhold til sine instruksjoner og pels infiserte anlegget og de sammen med den med et tynt lag av soppdreper.