Hvordan diagnostisere et skjeve tre

June 16

Hvordan diagnostisere et skjeve tre

Mens trær ikke er nødvendigvis skjebnebestemt til å vokse rett opp og ned, en gang imellom et tre lener seg på en slik måte at du lurer kanskje på hva som skjer med den. Noen trær like naturlig mager uten noen spesiell grunn hele; men begynner de fleste trær å helle på grunn av noen slag problem med treet, sykdom, vær eller en hindring av noe slag. Før du avgjør hvorvidt å flytte eller kutte ned skjeve treet, må du finne ut hvorfor det heller i første omgang.

Instruksjoner

•Examine treet tett for tegn på sykdom. Se etter tegn til forfall, døde greiner, råtten tre eller åpne hulrom på treet som kunne bli invadert av skadedyr eller sykdom.

•Look for noe som kan skyve på treet eller tynge det ned i én retning, forårsaker det å lene. En annen tre som har falt på det kunne føre til lene. Hvis delen av treet er tatt under et gjerde, som kan også føre til lene.

•Dig litt rundt foten av treet. Dette er ikke å grave opp treet, men heller å undersøke rot strukturen og se hvis treets røtter vokser over en stein, hylle eller noe annet begravet i bakken, som en septiktank. Selv om treet er på selv jord, røttene vokser over noe kunne anledning den å helle.

•Figure ut treet ble ødelagt i en storm. Trær som starter lener seg på grunn av vind eller andre vær-relaterte problemer kan bli farlig, særlig hvis en storm kommer.

•Consult en profesjonell arborist å se om han har en mening om hvorfor treet er skjev. Hvis det har vært lener seg i lang tid, kan det hende ledetråder han kan lese som er vanskelig for dem som ikke forstår trær samt å se.