Hvordan Design med sukkulenter

February 25

Med mindre en gartner bor i southwest USA, tenker han sjelden på sukkulenter unntatt som et prøven anlegg. De er nysgjerrig ser, tørke og varme kjærlige planter som kommer i merkelige former og farger. De store vann i store, kjøttfulle forlater og kan gå uten vann det virket som evig. De lagrer vann i deres hovne blader, stilk og røtter. Dette gjør det mulig for dem å overleve i noen av våre tørreste omgivelser. Kaktus er sukkulenter. Så er yuccas, echeverias og ephedras. Du kan se disse i xeriscapes i Nevada, Arizona, New Mexico og andre vanligvis tørr og varm områder av landet. Hvis du har en problem seng, kanskje en knyttet til huset, kan sukkulenter være en løsning for deg. Les videre for å lære hvordan du utformer med sukkulenter.

Instruksjoner

•Assess situasjonen. Noen murstein hage seng er vanligvis festet til huset og kan ikke fjernes lett. Hvis det er foran huset, må du bare gjøre noe med det. Bare mulching det ikke akkurat vinner du hagen i måneden pris. Sengen er varmt fordi den er laget av murstein som suge i at solen hele dagen så uansett hvor mye du vanne, sengen er varmt og tørt. Du prøve andre plantemateriale, men finner det kun ser ganske bra for et par uker, men ikke varer gjennom baking sol.

•Prøv sukkulenter. Med en sørvendt seng, må planter tåle ekstra varme forhold. Plant en kolonne kaktus. Pilosocereus pachycladus er en nydelig turkis, som vil rope skjønnhet foran huset. Bruk mindre sukkulenter som lavt voksende dekke til å sette av den store kolonne kaktusen.

•Opprett dramatiske hagen senger. Selv om du ikke har en varm murstein planter over forsiden av huset, har du sannsynligvis en solrik, varm, tørr sted et sted som trenger noen TLC.

•Kombiner to eller tre store sukkulenter og feier av små. Bruk aeoniums, agaveplanter eller kalanchoes for store setninger og bland mindre i mellom. Echeverias og sedums kan brukes som fyllstoff for å gjøre hagen en masse farger og teksturer. Sedums spredte seg raskt og kan også brukes mellom stepping steiner for å sette dem av. Plante sedums i jordbær Potter for en stor skjerm i en liten hage.

•Bruk sukkulenter for en nesten vedlikehold gratis hekk. Bruke agave attenuata med jade planter og elefanter mat (portulacaria afra) for for maksimal intriger.

•Bruk sukkulenter som aksenter gjennom hagen. Bruke de store som agaveplanter og crassulas som prøven planter blant mindre, lavere voksende slag.

•Tuck i mindre echeverias, sedums og senecio hvor du ønsker. Bruk dem til å lage mønstre i en formell hage eller parterre.

•Think beholdere. Sukkulenter kan vokse de fleste steder, inkludert de fleste hver container fra jern Potter, gamle hjulmuttere, tre wheelbarrows. Hvis du har eller finner en gammel container på loppemarkedet eller bruktbutikk, kan du sannsynligvis gjøre et kunstverk ved å plante det med sedums.

Tips og advarsler

  • Noen sedum og euphorbia kan være invasive og bli giftige ugras. Velg din plantemateriale nøye.