Hvordan Design med japanske Maples

December 21

Hvordan Design med japanske Maples

Mens en tydelig valget for en asiatisk inspirert hage er en japansk maple hjemme i tradisjonelle og moderne landskap samt. Når innlemme en japansk maple i din landskapsarkitektur, se etter et fremtredende område som vil fange oppmerksomheten. I "Japansk Maples," beskriver JD Vertrees over 300 kultivarer av japanske maples (Acer palmatum). Uansett variasjon er en japansk maple en arkitektonisk treet, brukes effektivt som et samlingspunkt i hagen. Utfylle en japansk maple med steinblokker og planter med kontrasterende farge og tekstur som vil trekke øyet til japansk maple, uten hovedattraksjon.

Instruksjoner

•Look for en fremtredende plass for japansk maple der det vil tjene som et samlingspunkt i landskapet. Velg et godt drenert område i full delvis solen.

•Dig hull to til tre ganger større enn, men bare så dypt som, treets beholder. Plass treet i hullet med roten kronen---der røttene møtes bagasjerommet---på eksisterende bakkenivå. Tilbake-fylle hullet med eksisterende jord. Ikke pack jord altfor godt. Spre leftover jord rundt treet.

•La tre fot plass på alle sider av japansk maple for aksent planter. Sted et mellomstort boulder foran til venstre på treet, tre til fire fot unna tømmerstokken. Plasser steinen i et lite hull, en fjerdedel til en tredjedel dybden på steinen. Fyll skitt rundt boulder.

•Installer flerårige planter, for eksempel japansk taket iris, bak steinen. Plant en kort bunndekkende, 6 til 8 inches høy, foran den steinen, avstand dem 8 til 12 inches hverandre. Bruke mulch.

•Plant en annen bunndekkende rundt treet å fremheve japansk maple, avstand planter 12 til 18 inches hverandre. For eksempel bruker design prinsippet om kontrast, plante en chartreuse bunndekkende som snikende jenny til å utfylle rødlig bladverket av en japansk maple. Velg en røde hued bunndekkende, som snikende bringebær trær med grønt løv. Bruke mulch.

Tips og advarsler

  • Japansk maples vokser svært sakte. Hvis størrelsen er viktig i utformingen, splurge på en større, mer modne treet.
  • Fordi kultivarer varierer betydelig i størrelse og vekst vane, se etter disse spesifikasjonene når du kjøper treet. Med hundrevis av varianter, bør du finne en perfekt passform for landskapet.
  • Unngå rundt treet med store, "opptatt" planter, som de negativ innvirkning treets fet innvirkning.