Hvordan demineraliserer en luftfukter

February 10

Luftfuktere kan være en nyttig apparat for dem som lider av pusteproblemer, allergier eller enkeltpersoner som bor i en tørr klimaet eller i kaldt vær. En luftfukter er fylt med vann og dispenses en jevn strøm av tåke i et rom eller hjem å øke den samlede fuktighet i luften. Fordi vannet sitter i luftfukter tanken, bakterier og mineral skala kan vokse enkelt og kan påvirke ytelsen til luftfukter og kan selv utgivelsen innskudd eller bakterier i luften. Demineralizing en luftfukter regelmessig er en viktig del av å opprettholde enheten.

Instruksjoner

Slå av og koble luftfukter. Løft av vannbeholderen og tømme alle gjenværende vann til vask. Tømme noe vann fra basen.

•Rengjør utsiden av basen med en klut dyppet i eddik. Fyll foten med eddik og scrub med en myk børste. Tømme ut eddik og skyll godt med vann. Tørr med en ren klut.

•Mix sammen ½ tsp. klor med ½ gallon varmt vann og Fyll vannbeholderen. La det sitte i 20 minutter og så skrubb grundig med en myk børste. Skyll til mer blekemiddel kan være luktet og tørt med en ren klut.

•Løft opp ut vann float, på bunnen av luftfukter, og ren med eddik og myk børste eller klut. Skyll med vann og erstatte.

•Sett sammen luftfukter og fyll tanken med ren, kjølig vann. Gjenopprett strømtilførsel.