Hvordan delt California Juniper kvister til Bonsai

January 24

Hvordan delt California Juniper kvister til Bonsai

Einer er et perfekt valg for bonsai. Robust eviggrønne busker svarer godt til beskjæring og opplæring og naturlige form som fungerer godt med reglene for bonsai balanse. Veden på einer er veldig hardt, men som gjør det vanskelig og form. California bonsai forme bør gjøres når anlegget er sovende i vinter. Aktivt voksende planter kan bli stresset if delt, og kan være utsatt for patogener. Sovende einer har ikke sap kjørt, så en delt avdeling ikke vil føre til levende, grønn vev skade. Du må riktig bonsai verktøy til å dele og flytte en gren.

Instruksjoner

•Chose grenen på bonsai nøye. Du prøver å utføre en balanse på treet og gi det en interessant form fra alle vinkler. Kontroller at grenen har sunn bark og løvverk. Kløyvingen fungerer ikke på en død eller usunn gren.

•Bruk bagasjerommet delelinjene, som er like bred blå klemmene med skarpe kanter. Sett inn delelinjene på terminal slutten av grenen og klemme ned på midten av grenen. Flytte delelinjene oppover litt og sakte, som grenen deles vertikalt.

•Bruk hendene å forsiktig trekke hverandre grenen. Stanse bruk splitter omtrent tre fjerdedeler av veien opp grenen å hindre splitting i bagasjerommet. Ikke rykk de to stykker av hverandre, men utøve jevnt trykk.

•Trekk grenen du flytter i posisjon forsiktig. Pakk delt grenene i raffia å bevare fuktighet og holde dem fra eksponering. Skjær en lengde på ledningen som er nesten dobbelt lengden på grenen.

•Leveres med grenen av coiling ledningen lett rundt det og fortsetter på en nærliggende gren. Trekke det sakte på plass som det er kablet. Sikre ledningen med en vri på slutten.