Hvordan deles Live Oak Trees

June 29

Hvordan deles Live Oak Trees

Valle er kjent for å ha en bred, spre vekst vane. Disse trær vokser ikke i kaldere regioner. En live oak kan bli kuttet ned hvis det outgrows plassen hvor det var plantet, eller hvis det blir smittet av sykdom, sopp og insekter som termitter. Når Valle er kuttet ned, betyr treets enorme størrelsen at treet må deles enklere treet flytte. Hvis du planlegger å bruke tre i en peis eller komfyr, vil det brenne delt logger lettere fordi de har mer burnable synlige flater.

Instruksjoner

•Skjære treets lemmer og bagasjerommet i inndelinger mellom 1 fot 3 fot lang med en øks eller motorsag å gjøre dem lettere å bære. Ifølge University of Missouri forlengelsen er 16 inches en av de mest populære størrelsene for firewood. Stokker eller grener kan løftes til en sawbuck, som holder laget av kryss og tvers støtter som er utviklet for skjæring logger i halv og deretter forkorte dem med en SAG. For å klippe en gren på en sawbuck, så en tredjedel av veien gjennom toppen av loggen. Neste, så gjennom loggen fra bunnen oppover å møte det første kuttet. Denne ville forhindre du fra bindende bladet.

•Plasser hver Logg på slutten på en splitting blokk. En splitting blokk er vanligvis en massiv stykke tett, behandlet tre som er begravd i bakken slik at det stikker over jorden linjen med 1 tomme. Splitting blokken gir en stabil plattform for tre som du dele den.

•Plan den beste måten å dele hver Logg på forhånd. Bestem hvor stor du vil dele live oak loggene. Hvis du planlegger å sesong og brenne din live oak i en ovn, bør du gjøre hver mindre enn døren til ovnen din. For en åpen peis, en logg skal være liten nok at en person kan klare det enkelt. Kontroller loggene vil passe inn i din peis rist. Mindre loggene kan deles inn i fire seksjoner. Større logger må sidene dele bort slik at kjernen i loggen danner en trekant før dele det i to. Generelt, ikke dele loggene som er mindre enn 3 inches i diameter. Delte logger i halv mellom 3 og 6 tommer. Delte logger i fire like plugger hvis de er mellom 6 og 12 inches. Delt sidene fra en større Logg, og deretter delt den indre trekantede kjernen i to hvis loggen er større enn 12 inches.

•Stasjon kløyvingen mishandle ned i slutten av loggen. Vekten av maul, kombinert med makt av bevegelse, er ofte nok å kjøre maul helt gjennom loggen og dele den.

•Plasser en kile inn i det gjort av en splitting maul hvis maul ikke er nok å kløv treet. Pund på baksiden av kile med en slegge til kilen stasjoner veden hverandre. Denne teknikken fungerer best på stor-diameter logger når maul ikke er nok å dele loggen.