Hvordan deles Jade planter

July 30

Jade planter, en type Saftplante, er relativt lett å vokse og enkle å dele med venner. Selv om du kan dele en jade plante ved å ta en klippe fra bare under noden og la stammen tørke ut før planting det, North Dakota State University foreslår at jade planter vokser best fra bladet eller stamme borekaks i stedet for store divisjoner av anlegget. Bekymre deg ikke - deling jade anlegget er en relativt enkel prosess som ikke vil ta mange spesielle forsyninger, men det vil ta flere måneder for planter å vokse.

Instruksjoner

•Sanitize og rense din hage avklipt med isopropylalkohol på en ren klut. Gni alle kutte overflater på clippers å drepe noen bakterier eller bakterier. Dette sikrer at du ikke sprer sykdom fra en fabrikk til en annen.

•Skjære et enkelt blad eller en del av stammen under noden med ren clippers.

•DIP spissen av rammen eller blad i den heie sammensatte. Dette øker sannsynligheten for heie, men er ikke nødvendig.

•Plasser bladet eller stamme i ny potten med potting jord, med stammen ende bare i jord. Rekvisitt opp kutte med kanten av potten.

•Plasser potten i et solrikt sted med temperatur nær 75 til 80 grader Fahrenheit. Jade ikke satt i direkte sollys krever mindre vann. Øke vanning når anlegget begynner å rot, vanligvis omtrent to uker etter du plantet den. Ikke bekymre deg for underwatering kutte; Sukkulenter lagre mye vann i blader og stengler.

•Et anlegget om en gang i uken da den første halv tommen jord våt men ikke mettet, og la planten litt tørr mellom Pottejorden. Vent ca to til tre måneder for miniatyr anlegget å utvikle.

•Dilute en flytende gjødsel til halv styrke og gjelder voksende jade anlegget. Følg produsentens instruksjoner for antall og hyppigheten av programmer.

Tips og advarsler

  • Eldre jade planter pleier å blomstre rundt jul, når dagene er kortere og temperaturene er kjøligere. Øke sannsynligheten for blomstrer ved å flytte anlegget til et sted der den kan motta stummende mørke natten. Redusere vanning og gjødsel vinteren å fremme bedre blomstrende.