Hvordan dele Spirea

December 15

Spireas er små løvfellende busker som vokser fra flere stammer. De kan blomstre på våren og sommeren, avhengig av variasjon. Flere vanlige varianter av spirea dyrkes i hjem hagen, inkludert baby's breath spireas, Bryllupsutstyr krans spireas og japansk spireas. Ifølge University of Missouri, kan spireas deles på en lignende måte som stauder. Gjøre så imidlertid når de er sovende, faller som slutten eller slutten av vinteren, når temperaturen er mildere.

Instruksjoner

•Et din spirea én til to dager før divisjon for å få det godt hydrert før stress divisjon.

•Prepare det nye planting området er klart for din spireas rett etter divisjonen. Spireas foretrekker delvis av full sol i jord som drenerer vann godt. Bland i organisk materiale å hjelpe med vann-avløp, om nødvendig.

•Fjern din spirea fra grunnen av graving rundt anlegget, ca 4 til 6 inches unna krone. Bruk en spade eller spade for denne jobben. Klipp under anlegget for å løfte den ut av jord. Du må skjære gjennom noen av materen røttene men får så mye som den viktigste rot-ballen som mulig.

•Lay spirea og spray jord av røttene med din hageslange. Dele bushen i flere deler, hver med sunn røtter og stengler. En øks eller spade kanskje behøves å skjære gjennom røttene.

•Skjære av en usunn røtter, som de grøtaktig eller råtnet. Plante i delt spireas umiddelbart til samme dybde som de ble plantet før. Vann grundig. Dette er også et godt tidspunkt å beskjære spireas som blomstrer i sommer. Våren blomstrende varianter bør beskjæres etter blomstring om sommeren.