Hvordan dele bananer

July 10

Hvordan dele bananer

Banan trær har en mor plante kalt rhizome. Siden suckers spire fra røttene av rhizome gjøre pups eller baby banan trær. Det er 3 typer suckers: maidenhead er en lang stamme som ikke bærer frukt, men er dekorative; sverd sucker har lange, smale blader, er godt festet til rhizom og vil bære frukt. vann sucker er broad-leafed og er koblet ikke ordentlig til rhizome. Vann suckers er ikke anbefalt for overføringen. Dele sugekoppene riktig kan du ha flere fruktbærende trær eller dekorativ bananer.

Instruksjoner

•Plasser spissen av en spade mellom 4 - 5 fots høye sucker og rhizom eller mor anlegget. Bruk rask nedadgående kraft å kutte grønnskolling av rhizome. Noen av røttene av mor anlegget vil også være på sucker anlegget.

•Skjære toppen av sucker til en høyde på 8 inches med hage saks. Fjern alle bladene fra sucker med hage saks.

•Dig et hull i et godt drenert full søndag 3 fot bred og 2 fot dypt. Fylle hullet med en sand og torv mose blanding, forlater bare plass i midten samme dybde som halvparten av brun nederst sucker, inkludert røttene. Dette er den nedre delen før green stilken på grønnskolling. Plassere sucker i midten av hullet og trekk blandingen sand og torv mose tett rundt bunnen av anlegget. Fast pack jord blanding rundt anlegget.

•Et anlegget grundig med en hageslange. Plass en tung lag ca 4 inches dyp mulch på jord blanding. Vann sucker når jorden er tørr til en dybde av ½ tomme under mulch.

Tips og advarsler

  • Banan trær trives i luftfuktighet på 50% eller mer.
  • Hvis du har tørr, sandholdig jord, legger til noen torv mose blandingen i hullet før bruke mulch for å holde på fuktigheten og motstå ugress.