Hvordan Degloss tregulv

August 12

Deglossing tregulv er nødvendig når refinishing gulvet. Tregulv bli skrapte, sprukket, dinged, og finish begynner å se kjedelig og flekkete. Deglossing gulvet og bruke et nytt lag med flekken og glans vil gjenopprette tregulv til deres tidligere eleganse. Om det er flytende deglossers på markedet, er sliping den beste måten å oppnå profesjonelle i et jevnt deglossed etasje.

Instruksjoner

•Clear området. Fjern alle møbler og tepper. Feie og vaske gulvet grundig. Plass plast tarps over ventilations å holde sagmugg sirkulere i hele huset.

•Kontroller reparerer. Fjern alle negler eller skruer stikk ut av gulvet med tang. Bruke spiker og hammer for å spikre ned noen gulvbordet stikk opp. Gå rundt for å se om det er noe tåler trykket eller sprekker. Gjøre nødvendige reparasjoner før sliping.

•Sand med en drum sander. Passe sander med en gang sandpapir som 20 - til 36-korn papir. Start i en lav-visiblity området, som stedet for sofa. Så gjøre din vei til mer synlige områder. Gå drum sander fra vegg til vegg, gå med korn, gjør fremover og bakover bevegelser på plankene. Husk å ha beskyttende briller og ørepropper under drift av sander.

•Sett-sand. Endre sandpapir til en mindre kurs medium, som 50 - til 60-korn papir, og nytt sand hele området.

•Sand kantene. Bruker en håndflaten slipemaskin med 80 - til 100-korn papir, sand kantene på rommet. Ikke bruk en drum sander for sliping perimeters av et rom. Vakuum rommet for å rydde opp overflødig tre støvet.