Hvordan de Skunk huset

December 7

Hvordan de Skunk huset

Skunk lukt er skapt av sulfurous kjemiske oljer som skunk sprayer når det er truet av rovdyr. Skunk lukt kan waft inne i huset fra utendørs eller overføres innsiden av en pet det er sprøytet. Skunk lukt er vanskelig, men ikke umulig, å fjerne fra huset ditt. Det er ulike trinn deskunk hjemme. Følgende bør tas så snart som mulig, før lukter absorberes inne i huset.

Instruksjoner

•Øyeblikkelig slår noen oppvarming, ventilasjon og air-condition (HVAC), som disse systemene bare sirkulere lukten i hele huset. Hvis skunk lukten er veldig alvorlig, rense HVAC-systemet. Fjern filteret, aktivere viften og sette systemet å varme. Finn tilbake ventilen (som er ventilen tar i luften) og spray den med et noncorrosive og brennbart rengjøringsmiddel. Spray ventilen i minst 10 sekunder og la systemet opererer, sirkulerende renere gjennom ledningskanalene alle rom i huset. Gjenta dette trinnet hvis nødvendig. Erstatte filteret med en ny.

•Rengjør alle rommene. Spray vegger, møbler, tepper, gardiner og andre stoffer med renere. Hvitvaske alle klær. Bruk en kommersiell spray som er spesielt laget for å nøytralisere skunk lukt.

•Bathe noen hundene, hvorvidt de ble sprayet av skunk. Først suge hunden med hvit eddik eller hydrogen peroxide, som er kjent for å motvirke oljer i skunk sjøsprøyt, og gre hunden. Deretter bruke mye shampoo og vask som normalt. Hvis du har langhåret katter som virkelig stinker, ta dem til en veterinær for rengjøring. Hvis kattene gni mot tepper og møbler, vil de bare spre luktene rundt huset.

•Rengjør sement, murstein verandaer og andre utendørs områder sprayet av skunk. Rengjøre med en blanding av ca 10 prosent blekemiddel og 90 prosent vann. Suge området og tørk med en mopp. Erstatte vaskemiddel for bleke ren tre.