Hvordan de krøllet bomull

April 16

Bomull representerer både toppen av luksus i sengetøy - når har en høy tråd count- eller innbegrepet av kostnader. Uansett hvilket formål du bruker dem for bomull er utsatt for rynker hvis du lar dem kastet rundt, eller selv om du bare overse dem litt for lang under hvitvasking prosessen. Den beste måten å holde rynker av din bomull er å holde dem fra å få rynkete i første omgang. Hvis du ikke klarer det første gang rundt, har du flere alternativer for å få rynker.

Instruksjoner

•Fjern din bomull ark fra tørketrommelen så snart de er tørre. Den eksakte tørketid nødvendig vil variere avhengig av hva slags bomull er i arket, hvor mange ark i tørketrommelen og hvordan enkelte klær hårtørker fungerer.

Arkene blir tørr sammenfallende ikke nødvendigvis med når tørketrommelen slås av, spesielt hvis du kjører det på en tidsbestemt syklus. Du må åpne tørketrommel døren og se hvis arkene er tørre flere ganger mot slutten av tørking syklusen.

•Falsing din ark og sette dem bort umiddelbart ved å fjerne dem fra tørketrommelen; Dette er den eneste måten å sikre at de ikke satt rynker i når de sitter, i tørketrommelen eller skittentøyskurv, venter på å bli kastet. Hvis arkene er fortsatt bare av tørketrommelen, kan du jevne mest rynker av arkene med hånden som du kaster dem.

•Return alle ark som fortsatt viser sta rynker til tørketrommelen, sammen med en eller to rene, vann-mettet washcloths. Vannet fra washcloths, kombinert med varmen fra tørketrommelen, damp rynkene ut. Sjekk på arkene hver tre til fem minutter og fjerne dem øyeblikket de er tørre. Når du har gjort dette et par ganger og har en følelse for hvor lang tid prosessen tar i tørketrommelen, med din ark, trenger du ikke å sjekke på dem som ofte.

•Falsing dampet arkene en gang, som anvist ovenfor.

Tips og advarsler

  • Andre måter å få rynker av bomull inkluderer vaske dem igjen og henge tørke dem på en utendørs klessnor. Du kan også stryke ark for å fjerne rynker, med tåken fra en sprayflaske eller en steam jern, for å fjerne noen gjenstridige satt rynker.