Hvordan Darn sokker med en symaskin

February 13

Kaste sokker hver gang de får et hull kan bli både bortkastet og en ordensforstyrrelser. Det kan hende at sokken perfekt god for slitasje med litt stopping. Fast sokker er så nye og kan repareres gjentatte ganger. Noen symaskin kan brukes til å darn sokker, selv for de fleste nybegynnere kloakk, selv om det er lettere på maskiner med en stopping maske. For de ubrukte å bruke en symaskin, kan darning sokker være en god måte starte treningen.

Instruksjoner

•Locate stopping sy på din maskin. Konfigurere maskinen til å sy sammen hullet i sokken. Du trenger bare å Trykk pedalen og maskinen vil sy frem og sømmer langs hvor stoffet har svekket.

•Bruk en rett maske Hvis maskinen ikke har en stopping maske. Starter på bunnen av hullet og sy fremover. Sy til toppen av hullet og stoppe.

•Reverse masken og sy bakover retning, litt bevege mot høyre. Stopp når du nå hvor hullet ender og igjen reversere masken. Holde søm bakover og fremover, hver gang flytter litt lenger mot høyre. Fortsett til du har helt dekket hullet.