Hvordan cum et lite basseng

March 1

Hvordan cum et lite basseng

Wading bassengene tilbyr flott underholdning, men alger, blader, skitt og rusk som samler ofte ødelegge vann moro. Bassenger må renses. Før du tenker på velter bassenget å tømme den, eller dra dammen for å flytte det, gjøre regnestykket. En liten kiddie pool har 40-100 gallons av vann. En typisk liten dekk fontenen dam har 35 gallon. En gallon av vann veier litt over 8 pounds. Multiplisere gallons av 8 og du har et anslag av vann vekt. Selv om du kan tips ut kiddie bassenget, deles snart plast. Den enkle måten å opplyse at belastningen er å Hevert ut det meste av vannet før du dumpe bassenget.

Instruksjoner

•Få en gammel hage slange. Ikke bruk koplingene. Skjær under koplingene slik at du har en del av vanlig slange, ingen inventar. Pass på at delen du har ingen deler eller hull. Denne delen bør være ca 4 til 5 fot lang for enkel håndtering. Tømme ut slangen brikken med vann for å fjerne alle skitt, spindelvev og annet rusk.

•Skim blader, feil eller alle flytende søppel som kan tette slangen. Bestemme hvor på dekk eller gården du vil vannet renne. Slange vil gå på siden nærmeste dette stedet. Det hjelper, selvfølgelig, har du i nærheten gress eller planter som kunne bruke noen ekstra gallons.

•Submerge slangen helt i vannet. Slangen må fylle med vann og har ingen luftbobler. Sette en tommelen eller en finger over hver ende av slangen. Holde endene lukket stramt, en enden av slangen ut av vannet og sette den under vannstanden i bassenget. Ta tomlene endene slangen og vannet skal flyte ut i en jevn strøm. Hvis enten enden av slangen dukker opp, luft kan komme inn i slangen og vannet vil stoppe. Senk slangen i vannet igjen og starte på nytt. Hvis du vil at vannet å stoppe, bare trekke slangen ut av bassenget.

Tips og advarsler

  • I stedet for en hageslange, kan du kjøpe 5 fot klar vinyl slangen 5/8-tommers til 3/4-tommers diameter på en jernvarehandel. Drenering slutten av slangen må alltid være lavere enn det laveste punktet i bassenget for Hevert å arbeide.
  • Legge bort din saks eller kniven så snart delen slangen er kuttet. Du ønsker ikke å få kutte forsyninger våt.