Hvordan cum en varmtvann ovn

June 21

Varmesystemer utnytte et varmt vann ovn, også kjent som en kjele, må sjelden dreneres helt. Dette er på grunn av at, i de fleste tilfeller vannet slås av på ulike punkter for å utføre reparasjoner. For eksempel har radiatorer vanligvis egne flaskeventiler. Dette betyr at hvis en radiator trenger reparasjon eller erstatning, kan du bare klippe av vann til den bestemte radiatoren. Hvis, men hele systemet trenger overhaling eller et stort problem oppstår, må du vite hvordan å tømme alle vann fra varmtvann ovn/kjelen.

Instruksjoner

•Shut av strømmen til ovn/kjelen. Finn breaker utpekt sentralvarmen i hjemmet krets boksen og bytte til "Off". Slå av Ovnens vann ventil også. Hvis du har en gass ovn, slå av gassforsyning.

•Tillat ovn og vannet igjen i systemet avkjøles i ca to til tre timer.

•Locate ventilen på kjelen. I de fleste tilfeller er ventilen funnet nær bunnen av kjelen. Ventilen vil ha tråder på slutten, som lar deg koble en hageslange.

•Koble en hage slange til kjelens ventilen. Urviserne montering på vannslangen i hagen, slangen er tettsittende for å unngå eventuelle lekkasjer. Plass den andre enden av hageslange til en nærliggende avløp. Hvis det finnes ingen avløp, plasser slangen slik at vannet vil tappe utenfor.

•Finn radiatoren som ligger på det høyeste punktet av huset eller lengst kjele systemet. Bruk en skrutrekker til å åpne avtappingsventil på radiatoren. Sette en liten beholder under utfallende ventilen for å fange noe vann som lekker ut.

•Return til kjeler og åpne ventilen. Vannet bør begynne å tappe ut av systemet. Som vannstrømmen ebbs, Finn radiatoren i hjemmet som ligger nærmest kjelen og åpne sine avtappingsventil. Igjen, bruk en skrutrekker til å åpne ventilen. Sett en beholder under ventilen for å fange noen leftover vann.

• Vent å sikre alle vannet dreneres ut av kjelen systemet. Når du er positiv har vannet drenert helt, slå av kjelens ventilen. Lukk bleeder ventiler på radiatorene.

Tips og advarsler

  • Hvis systemet benytter en utvidelse tank, kontrollere sikre alle vannet dreneres fra det også. Koble vannslangen i hagen til avløp på utvidelse tanken og åpne ventilen. Hvis tanken inneholder noe vann, bør det renne.