Hvordan cum en i bakken Pool

November 25

Hvordan cum en i bakken Pool

Drenering en i bakken basseng er farlig og bør ikke gjøres mindre helt nødvendig, som betyr oftest det gjøres fordi bassenget skal være kom spørsmålet eller reparert. Faktisk, for mange bassenger er det umulig å tømme dem helt for denne svært grunn. De fleste eksperter anbefaler spør en vannpytt service å komme ut og gjøre det for deg. Dette er fordi når bassenget er drenert, hvis det er vann under den (fra regn vanligvis) bassenget kan faktisk HIV av jorden. Regnvannet fanget under skallet skaper noe som kalles en hydrostatisk kraft, som er sterk nok til å løfte bassenget rett. Likevel, du kan gjøre det selv hvis du er svært forsiktig.

Instruksjoner

•Først må se etter en hydrostatisk ventil, som ligger i hovedetasjen avløpet. Åpne den hvis den finnes. Hvis det er en plugg det i stedet, fjerne den. Dermed kan lagre bassenget hvis det begynner å gjøre noen hydrostatisk flytende.

•Sett slangen til bunnpannen pumpen og lavere pumpen i vannet på den dypeste enden av bassenget. Kontroller at den andre enden av slangen er drenering i et trygt sted, som ditt hjem avløp kloakkrør. Dette er vanligvis en liten svart, avkortet rør i gårdsplassen.

•Vri på pumpen og begynne å tappe bassenget. Sjekk regelmessig for å sikre at vannet ikke er overfylte av slangen på gaten eller naboens hage. Prøv ikke å overskride 12 gallon per minutt, som de fleste kloakk drenering rør ikke kan håndtere mer enn.

•Stop pumping så snart du kan. Det er best å la så mye vann som mulig i bassenget for å hindre både hydrostatisk flytende og sprengning. Enkelte bassenger, spesielt glassfiber, kan ikke takle utenfor presset godt når de ikke er full av vann.

•Fyll bassenget igjen så snart som mulig. Hvis du la den sitte tomme lenge, vil du sannsynligvis ødelegge det og det omkringliggende området, spesielt hvis det er betong eller granitt.

Tips og advarsler

  • Hvis du planlegger drenering bassenget i en storm gitter, sjekk med din byen forskrifter først.