Hvordan cum en i bakken Pool billig

October 4

Avhengig av svømmebassenget i bakken og hvorvidt du betaler en kloakk og vann kan bruk regningen i din kommune, drenering et basseng aldri være billig. Det er ingen vei rundt dette. Vann regninger side, men den beste måten å tappe bassenget i bakken ved hjelp av innebygde drenering system som er montert med nesten alle i bakken betong og gips. Hvis du ikke har en drenering system bygget inn i filtersystemet, er leie eller kjøpe en nedsenkbar pumpe den billigste måten å fjerne vannet.

Instruksjoner

•Start av bassenget filteret. Eventuelt kan du koble en jordet elektrisk skjøteledning til strømkabler nedsenkbare pumpen. Bruk en forlengerledning bare hvis nedsenkbar pumpe ledningen ikke er lang nok til å nå en stikkontakt fra bassenget.

•Sett en slange på nedsenkbare pumpen. Slangen må være lang nok til å nå bakgård eller kloakk renne for å unngå flom. Større, kommersiell størrelse nedihullspumper bruker en 1.5-tommen slange, med samme størrelse som de fleste bassenget slanger på filteret. Mindre pumper krever samme montering som en standard hageslange.

•Plugg pumpen i strømuttaket. Kjøre drenering slangen fra pumpen til nærmeste verksted eller kloakk renne. Slå på pumpen, og slipp det i bassenget. Tiden det tar for å tømme avhenger av pumpen størrelsen.