Hvordan cum en elektrisk vannvarmer

October 4

Elektrisk Berederne har to Varmeelementer, en øverst i tanken og en nær bunnen. Tanken må dreneres for å erstatte disse elementene, rengjør innsiden av akvariet, eller hvis varmtvannsberederen må flyttes. Vannet innsiden på 120 grader Fahrenheit eller mer, så hvis mulig, la Akvariet avkjøle litt før tapping det så du ikke la noen skålding vannstrømmen.

Instruksjoner

•Shut av elektrisk kraft til varmtvannsberederen. Hvis varmeapparatet er fastmontert, må reise bryteren breaker på elektrisk hovedpanelet i hjemmet. Hvis varmeapparatet plugges inn i veggen, bare koble den. Bruk alltid forsiktighet når tripping breakers eller plugger enheter, spesielt når de bruker 220 volt service, som varmtvannsberedere. For å la vannet avkjøle, la kraften av i ca to timer før du fortsetter.

•Lukk ventilen som gjør kaldt vann inn i tanken. Ventilen ligger like over varmtvannsberederen. Husk å slå av kaldt vannforsyning i stedet for varmtvann uttaket. Trykk rør for å avgjøre hvilke ventilen er som hvis du er usikker.

•Sett en hageslange til spigot ligger på bunnen av vanntanken. Spigot er koblet for å godta en slange. Strekke slangen slik at den andre enden er utenfor hjemmet.

•Start ventilen på spigot å åpne den. Også åpne en nærliggende varmt vann trykk for å tillate noen lufttrykket å tømme tanken. Akvariet bør tømme i ca 30 minutter til en time.