Hvordan Crimp en elektrisk ledning

April 3

Hvordan Crimp en elektrisk ledning

Reparere en skadet strømledning er mye billigere deretter erstatte hele apparatet det drevet. Kjøpe en full erstatning ledningen er ett alternativ, men kan være dyrt og har en tidkrevende installasjonsprosess. Heldigvis kan en strømledning være reparert billig og minimal arbeid ved hjelp av kontakter og et par elektrikers tang Crimp ledningen tilbake i arbeider form. Krymping eller skjøting, er lett å gjøre. Men bare tang designet for krymping skal brukes eller skjøte vil ikke være sterk nok til å vare.

Instruksjoner

•Trekk enkelt ledninger inni den elektriske ledningen slik de er separert. De fleste ledninger to ledninger inni men noen vil ha tre. La 1-tommers hver tråd utsatt.

•Skjære ned endene av hver ledning være skjøtes, for å "pen" endene.

•Plasser kabelände i riktig størrelse kutteren i elektriske caliper. Endrer størrelsen på det så isolasjon er kuttet men ikke ledningen selv. Kontroller at nok på slutten av ledningen stikker ut fra Tanga slik at 1/8-tommers wire isolasjon kan sees.

•Hold Tanga stengt og snu dem rundt ledningen to ganger. Trekk Tanga av ledningen (uten å åpne dem), og dette vil pent kle av 1/8-tommers isolasjon.

•Skyv ene enden av en strippet ledning inn i crimp kontakten. Plass crimp koblingen sidelengs i kanalen det passer best. Kontroller at halvparten av crimp kontakten med ledningen inn ligger over metal kroppen av på denne Tång nesen. Med andre ord, ikke crimp tom slutten. Crimp tilkoblingen ved å lukke og slippe Tanga.

•Skyv enden av strippet ledningen inn i den uncrimped enden av koblingen. Sted som ender i en kanal i nesen av Tanga så metallet av nesen er krysset delen crimp. Crimp at ved å lukke og slippe Tanga. Gjør dette for alle ledninger å være skjøtes.

Tips og advarsler

  • Dekk hele forbindelse med elektriske tape for ekstra motstand å trekke stress og pen Ledningens utseende.
  • Aldri crimp live ledninger, alltid sørge for at strømmen er slått av å unngå elektrisk støt.