Hvordan bytter jeg Full-Size skjermen i en Vinyl vindu?

November 30

Hvordan bytter jeg Full-Size skjermen i en Vinyl vindu?

Vindu skjermene er en av de beste funksjonene vinyl vinduet har å tilby. De tillate luft å komme når vinduet er opp uten at feil å gå inn i huset. Hver produsent av vinyl windows har egne skjermen å gå med sine Vinduer. Disse skjermene generelt arbeide bare med disse vinduene. Men hvis en skjerm må byttes du gjøre skjermen å erstatte den. Dette er en oppgave som kan oppnås i noen få enkle trinn ved alle hus.

Instruksjoner

•Fjern skjermen fra vinduet ved å løfte og trekke ut nederst først. Lå skjermen ned der det kan måles. Måle lengden og bredden på vinduskarmen fra utsiden av rammen. Kuttet aluminiumsramme med tinn snips til høyden målt. Cut to like brikker for bredde.

•Lay biter ned på en flat overflate i form av vinduet. Rulle skjermen over rammen slik at den overlapper på hver side. Sette det første stykket spline i et hjørne av skjermen og rull den i sporet av rammen. Pass på at du ikke trykke for hardt fordi skjermen kan ødelegge. Rull over første side av rammen på denne måten og fortsetter på neste side.

• Kjør spline over hver side av rammen og kontroller at den er riktig sikret i. Ned er når ferdig med en skrutrekker for å sikre at det riktig intakt. Kutt overflødig skjermen med den andre siden av spline valsen. Rull den over skjermen på kanten av rammen og score skjermen. Fjerne alle overflødig screen materiale.

•Sett fire hjørne brakettene å bringe rammen i ett stykke. Fest brakettene over rammen til de klinke og sikre. Kontroller at det er ingen hull i skjermen, og at det er trukket stramt og ikke spinkel. Sett inn skjermen tilbake i vinduet ved å definere bunnen i først, og deretter den øverste enden.