Hvordan bytte toalettet voks Ring Shims

April 2

Hvordan bytte toalettet voks Ring Shims

Et toalett som fungerer riktig sjelden krever oppmerksomhet enn sporadisk rengjøring og sjeldne stuper. De første tegn på et toalett problem kan oppstå når du lukter kloakk lukt kommer opp fra gulvet eller merke noen dråper vann lekker fra rundt foten av toalettet ditt. En av de vanligste toalett lekker stammer fra en mislykket voks pakning segl. Erstatte dette voks pakning, kalles en voksen ring shim, bidrar til å redusere risikoen for vannskade den underliggende subfloor og andre omkringliggende strukturer.

Instruksjoner

Slå av vanntilførselen til toalettet. Skylle toalettet for å fjerne vannet inne akvariet. Stupe toalettet for å tvinge vannet ut av bollen.

•Bruk en fastnøkkel til å fjerne mutteren som kobler stopp ventilen fra vannforsyningen linje nær gulvet bak på toalettet. Bruk skiftenøkkelen for å fjerne skruene på begge sider av toalettet base som holder toalettet på gulvet. Løft toalettet og tips det på siden.

•Scrape den gamle voksen ringen fra bunnen av toalettet flens eller gulvet hullet avhengig av forrige plassering av voks pakningen segl. Skrap av voksaktig rester med en sparkel. Trekk av noen innebygde plast trakter eller shim ringer.

•Spray en generell rengjøring løsemiddel på en ren klut og skrubb eventuelle gjenværende voksaktig rester av gulvet og toalett, forlater overflatene rene og fri for rusk. Tørke overflaten tørke med en ren klut.

•Apply nye voks bolle ring og innebygd trakten på bunnen av renset toalett horn i henhold til produsentens instruksjoner. Trykk voks pakningen på plass.

•Vri på toalettet over hull i gulvet, senke den direkte over åpningen og sette det fast på plass. Fest toalettet til gulvet ved å stramme skruene på undersiden av begge sider. Koble mutteren som kobler vannforsyningen linje og stopp ventilen.

•Seal området rundt foten av toalettet med en tynn perle av silikon tetninger.

•Vri på vannforsyningen til toalettet.

Tips og advarsler

  • Har noen hjelpe deg å gå på toalettet hvis du har problemer med å løfte tunge gjenstander.