Hvordan bytte sel & Springs i en Delta dusj tappekran

February 3

Hvordan bytte sel & Springs i en Delta dusj tappekran

Double håndtak Delta dusj kraner bruk en ball og sete mekanisme for vann kontroll i stedet for en patron. Når du finner konstant drypper fra dusjhodet eller tuten, er det vanligste problemet dårlig seter. Setene er noen ganger referert til som "sel." Du kan erstatte seter og fjærer og stoppe lekkasjen. Erstatning Delta seter og fjærer er tilgjengelig på oppussing centers og avløp forsyne butikkene.

Instruksjoner

Finne avstenging ventiler til dusjen. Tilgang til flaskeventiler er vanligvis i rommet ved siden av dusjen. Det vil være en dør til avløp inni veggen. Slå av ventiler med klokken for å slå av vannet. Hvis du ikke finner flaskeventiler, stenge viktigste vannforsyning til huset.

•Fjern håndtakene fra Delta dusj tappekran. Det er en dekorativ cover på midten av hver håndtere som du kan lirke av med en flat-head skrutrekker. Ta av dekselet avslører sikring av håndtaket skruen. Fjern skruen med en stjernetrekker. Ta tak i håndtaket, og trekk i håndtaket rett utenfor kranen.

•Fjern dekorative dekselplaten fra tappekran håndtere montering. Denne platen bør trekke rett utenfor uten mye kraft.

•Locate justere ringen sikre stilk montasje til kranen. Bruk et par nål nebbtangen slå justere ringen mot fjerne ringen fra samlingen tappekran.

•Trekk hvit cam samlingen som dekker tappekran ballen på hver håndtere. Cam passer over et hakk i kranen kroppen og du må passe cam tilbake over hakket når settes kranen.

•Grab ballen av lang stamme og sette den på et trygt sted. Finn setene i bunnen av kranen kroppen. Sette inn en liten Allen fastnøkkel i setene og løft setene ut av kranen. Setet fjærer er festet til undersiden av setene og vil komme ut med seter.

•Trykk på de nye fjærene under bunnen av hver nye sete, med større del av våren peker fra setet. Sett inn de nye setene i kranen med kildene i første. Plassere tappekran ballen tilbake i kranen kroppen og plassere cam over ballen og tappekran.

•Thread justere ringen i kranen kroppen til ringen er hånd stramt. Slå ring halv igjen med nål nebbtangen. Sett inn håndtaket over kranen kroppen og sikre håndtaket til kranen med beholde skruen.

•Skyv lokket tilbake på plass på hver håndtere og slå vann på.