Hvordan bytte hjul valsen på bunnen av et skap døren

August 6

Hvordan bytte hjul valsen på bunnen av et skap døren

De fleste skap dører henger fra valser øverst enn nederst. Sjelden med tunge glass eller tre skap dører, kan en lavere roller spor og bunnen roller brukes. Disse pleier å få skitne og rullene pleier å bære raskt og jam i skinnene, som er grunnen til denne type brukes sjelden. Hvis du har et bunnen valsen stil skap døren som ikke glir fritt, kan du å reparere den bare eller du må erstatte valsen.

Instruksjoner

•Kontroller rammen av valsen spore nederst på døren. Hvis aluminiumsramme er bøyd eller vridd, bruk din tang til å forsiktig rett ut de skadede delene av sporet så hjulet ruller fritt. Det alene kan fikse problemet.

•Examine hjul for skade. Hvis de synes å være fast, må du arbeide seg løs med en skrutrekker og tang før du vil kunne løfte døren fra sporet. Fjerne hjulene slik de beveger seg så fritt som mulig i sporet.

•Locate Phillips hodet skruen like over rammen, vanligvis i siden av døren like over rammen i nærheten valsene. Denne skruen senker og hever valsene. Skru til lavere valsene. Dette vil løfte nederst i rammen kan frigjøre rullene så skapet døren fungerer fint.

•Kontroller toppen av skapet døren ramme hvis det finnes en lignende roller justeringsskruen for toppen av døren. Hvis valsene på toppen og bunnen er utvidet langt, kan døren være bindende. Du kan vanligvis løse begge ruller ved å løsne justeringen skruene litt. Hvis lavere hjulene fortsatt ikke vil rulle, må så de erstattes.

•Løsne justeringsskruen å senke hjulene, slippe døren lavere mot bunnen av sporet. Løsne øvre hjulene, til gi mer klaring. Vær forsiktig at døren ikke slippe ut av øvre sporet og faller på hodet. Når hjulene tilbyr nok klaring øverst og nederst, vil du kunne løfte skapet døren oppover og swing bunnen av det nedre sporet.

•Fjern døren og sette den på et par sagkrakker. Finn skadet hjulene og fjerne hjulet og braketten. En drill og driver biter gjør en rask jobb med det. Du vil sannsynligvis ha erstatte hjulet og braketten. Prøv å finne en eksakt erstatning for hjulet så du slipper kraft-Tilpass delen, som kan gjøre det vanskelig eller umulig å erstatte døren i sporet.

•Rengjør sporene med stålull før remounting døren. Bruk en silikon glidemiddel å redusere skitt samling du får med petroleum baserte oljer.

•Fullstendig trekke både topp- og ruller ved å slå justeringen skruene mot klokken (Løsne). Toppen av døren inn øvre sporet og løfte bunnen over spor skinnene og sette den ned i sporet. Hold toppen og utvide hjulene til de er knapt høy nok til å holde toppen av døren mellom skinnene for døren.

•Stram (utvide) nedre hjul til skapet døren ruller lett i rails og toppen av døren er sikkert i øvre guiden sporet. Kontroller at du ikke overutstrekke hjulene og forårsake døren binde som det ruller.

Tips og advarsler

  • Hvis du har problemer med å finne erstatninger for lavere rullene, vil du kunne komme unna med bytte dem for de øvre valsene. Overdel har ikke vekt på dem og derfor slites ikke ut som lavere seg. De er imidlertid den samme valser som lavere seg og er bare like solid. Bare sette de slitt på døren og unworn øvre valsene på bunnen.