Hvordan bytte fra en 3-spiss til en 4-spiss tørketrommelen pluggen

February 29

Hvordan bytte fra en 3-spiss til en 4-spiss tørketrommelen pluggen

Elektrisk tørketromler bruk 220-volts husholdningen gjeldende levert av spesielle stikkontakter. Det er to forskjellige typer stikkontakter Bruk--tre tenner og 4-spiss - så det er nødvendig for tørketrommelen har en samsvarende plugg. Hvis du vil erstatte eksisterende tre tenner pluggen med en 4-spiss plugg, ikke fortvil. Jobben er ikke komplisert, og du kan gjøre det med enkle verktøy.

Instruksjoner

•Trekk tørketrommelen den er tilkoblet. Fjerne det firkantet metallpanelet på baksiden av tørketrommelen der pluggen går inn i tørketrommel. Dette er vanligvis holdt med små bolter eller skruer.

•Løsne skruene som holder endene av eksisterende ledningen til tørketrommelens terminal bar og trekke ledninger ut. Løsne skruen på belastning lettelse klemme og dra kabelen ut av tørketrommelen.

•Feed slutten av nye kabelen gjennom belastning lettelse klemmen. Skyv endene av Ledningens fire ledninger til skruer på baren terminal. Røde ledningen under høyre skruen, den hvite ledningen under til skruen, svarte ledningen under venstre skruen og den grønne ledningen under til lavere skruen. Stram skruene og skruen på belastning lettelse klemmen.

•Bytt bak panelet og fest med sin bolter eller skruer.