Hvordan bytte fra dusj til en tappekran uten å endre kranen

February 10

Hvordan bytte fra dusj til en tappekran uten å endre kranen

Dusjer er ikke nødvendig i hver badekar. Som del av en bad oppussing, for eksempel kan du bytte ut din gamle badekar for en nyere modell. Hvis ny ikke ta en dusj skjermen, kan du fjerne den gamle dusjen men la tuten. Du kan gjøre dette uten å endre ventilen. Hvis du ikke har tilgang til rørene fra dusj veggen, må du gjøre avløp før du side ved side eller ellers Fullfør foran veggen. Prosedyren er ikke vanskelig, men det innebærer en liten lodding.

Instruksjoner

•Vri ventilen som styrer vannet til kranen badekar og dusj som en forholdsregel. Hvis du ikke slår tappekran håndtak mens du arbeider med ventiler, vann vil strømme, men det er best å ha vannet i tilfelle noe går galt.

•Skru dusjen armen ved gripende det med slip-lock tang og vri mot urviseren. Når det er løs, kan du fortsette å snu den manuelt før du kan trekke det ut av veggen.

•Skjære ut en firkantet del av gips ventil kontrollene med en gips så. Det kan være en firkantet del som gjelder av stenderne på begge sider av ventilen. Bruke et verktøy kniv til å avsløre halvdel av hver stud så du har en overflate som å skru nye gips. Kuttet ut denne delen fra veggen bak dusjen, hvis du har tilgang.

•Skjære ut en liten del av gips rundt plasseringen der dusjhodet utvidet ut av veggen. Bruk en skrutrekker til å skru de klemmer holder røret strekker seg fra ventilen dusjhodet.

•Skjære rør som strekker seg fra ventilen til dusjhode med en pipe kutter. Gjør dette kuttet omtrent 2 til 3 inches fra ventilen. Når du har gjort kutt, trekk dusj røret ut av veggen og kaste den.

•Rengjør cutoff slutten av røret fortsatt festet til dusj valve med en stålbørste. Spre flux på slutten av røret og på innsiden av en halv tomme kobber cap og Skyv dekselet på røret. Varme felles med en propan fakkel og lodding med innlede-ledig loddetinn. Hvis en kar tut er allerede knyttet til ventilen, du er ferdig og du trenger bare å dekke opp veggen. Hvis ingen tut er tilkoblet, kan du installere en ved hjelp av følgende fremgangsmåte.

•Fjern lokket eller pluggen på bunnen av ventilen. Hvis det er en gjenget plugin eller cap, skru den med slip-lock tang. Hvis en cap er loddet på, kuttet røret ca 1 tomme fra ventilen med rør kniv og fjerne den.

Sette inn en lengde på rør som vil utvide fra ventilen til hull for tuten. Hvis hullet i ventilen har tråder, skru i en halv tomme galvanisert stål brystvorte av passende lengde. Hvis kobber rør strekker seg fra hullet, lodde en halv tomme kobber kopling, deretter en lengde på halv tomme kobber rør som strekker seg til hull for tuten.

•Skru en 90-graders albue på slutten av galvanisert røret slik åpningen ansikter badekaret. Alternativt loddetinn en 90-graders messing kvinnelige adapter på slutten av kobber rør så gjengede åpningen ansikter badekaret. Sikre montering til nærmeste stud med rør strapping og gips skruer.

•Skru en halv tomme galvanisert brystvorte inn i gjengede åpningen. Den skulle utvide langt utover veggen slik at du kan skru en kar tut på den så baksiden av tuten er flush med veggen.

•Dekk veggen med en frisk gips og skru den til stenderne med gips skruer. Tape skjøtene med gips tape og felles sammensatte, og avslutt med to eller tre lag med felles sammensatte.

Tips og advarsler

  • Hvis ventilen ikke har et hull i bunnen for en tut for badekar, lodde en pipe og en rekke 90-graders tilbehør til den som ble brukt til dusjen, i stedet for capping den. Utvide røret til hull for tuten.
  • Skru på vannet og sjekke før du dekker veggen med gips. Selv en liten lekkasje vil skade den veggen innramming hvis du ikke reparerer det.