Hvordan bytte en lyspære i en utendørs Halogen Light Fixture

September 27

Utendørs halogen lysarmaturer tilbyr et strålende lys radius som kan ofte lyser hele verftet. Lyset er så kraftig, at det ofte bare krever en godt plassert lys fixture å gjøre den.

Når du har en halogen light fixture utenfor og pære skjer å gå ut, differansen er, vel, er det som natt og dag! En stor kilde for hjem sikkerhet eller bare kunne holde et øye med din hunden som han gjør sin virksomhet, halogen lysarmaturer er en flott tillegg til en bakgård.

Men disse kraftige lysene bruker ikke en vanlig lyspære. Halogen lyspærer er lang og tynn, og de ikke får skrudd, som kan forvirre noen mennesker. Så for å holde din gårdsplass opplyst, er her hvordan å endre en lyspære i en utendørs halogen lys innslag.

Instruksjoner

•Den første trinnet før du erstatter en glorie lyset blomsterløk er å slå av strømmen til lys kampen. Grunnen er at mange halogen utendørs lysarmaturer kommer med bevegelsessensor eller fotoelektriske bryteren installert og når du erstatter pære, kan det automatisk slå seg på.

Du ønsker ikke fingrene holder en halogenlyspære når det flares opp som det blir ekstremt varme! Slå av strømmen og spille det trygt. Pluss, hvis lyset var på, og det bare utbrent, gi kampen god tid til kule av før du berører den.

•Moderne utendørs halogen lysarmaturer har et stort glass foran, holdt på plass av metall fjærbelastet klemmer. Med én hånd på glasset for å holde den fra å falle, bruk derimot for å slippe en klemme. Slipp andre klemmen. Nå kan du trygt fjerne glasset.

•Dårlig, vanntett gummilisten vil også trekke ut sammen med glasset. Hvis det skjer, bare plassere segl tilbake i sporet.

•Den halogenlyspære holdes på plass av to. Ene er fjærbelastet.

Sette på hansker, plassere fingrene på pære og skyv det til venstre. Hvis det ikke slipp, kan du prøve å skyve den til høyre. Når du finner ut hvilken socket er fjærbelastet, kan du bare pop pære ut.

•Du kan bruke denne tiden til å rense ut noen feil eller skitt som skjedde med få lett kampen med fille. Du kan også rengjøre glasset dekselet så lyset vil skinne så effektivt som mulig.

•Nå, er det viktig å beholde hanskene på stund installere nye halogenlyspære. Hvis du installerer den uten hansker, vil oljer fra fingrene få på pære og føre den til å brenne ut mye raskere enn normalt.

Installere nye pære nøyaktig samme måte som du fjernet gjengangeren ettall - ved å sette ene kontakten fjærbelastet og skyve pære på plass.

•Next, kontroller at gummilisten er fortsatt intakt og angi glass dekselet på plass. Bruk metallklips for å sikre glasset til kampen.

•Vri kraften til halogen lys kampen igjen. Hvis det er en bevegelsessensor eller fotoelektriske slå på lampen, kan pære belyse noen sekunder.

•Rengjør opp rusk og det er alt det er å den! Nå kan du komme tilbake til virksomheten uten å bekymre hvor mørke bakgården vil være i kveld.

Tips og advarsler

  • Alltid bruk hansker når du erstatter en halogenlyspære.
  • Kontroller at du kjøper riktig vurdert halogenlyspære for lampen (150w, 300w, etc.)