Hvordan bytte en Flush toalett-spak

August 17

Hvordan bytte en Flush toalett-spak

Når du skylle et toalett spaken, skjer mye magi bak kulissene. OK, kanskje ikke nødvendigvis magi, men at enkel flush med et håndtak kan hjelpe bli kvitt noe som kan være lur ned nedenfor i bollen. Det skyldes at håndtaket er koblet med en kjede til flapper. Trykker ned håndtaket løfter opp i kjeden, som hever flapper og flushes toalettet. Erstatte en flush toalett-spak tar bare noen minutter å utføre.

Instruksjoner

•Plasser håndkle på badet gulvet. Fjern toppen av toalett tank og sette den på håndkleet. Se i toalettet og finne flush spaken stangen, lange, tynne stykke metall som går ut av håndtaket og akvariet. Løsne kjeden hengende fra slutten av håndtaket. Tape den til toppen av tanken med et stykke av tape.

•Hold håndtaket på utsiden av akvariet med hånden. Med den andre hånden, bruke en fastnøkkel til å løsne mutteren på innsiden av håndtaket inne akvariet. Dette kan være vanskelig med en større skiftenøkkel, så bruk en mindre knapp, hvis mulig. Fjern mutteren og vaskemaskinen bak ved å tre den av håndtaket og over stangen.

•Trekk håndtaket av foran tanken, threading stangen gjennom hullet som du gjør det.. Du må til å manøvrere stangen og håndtere frem og tilbake for å ta det ut av hullet.

•Skru mutteren og skive bak den nye flush spaken. Plassere et par dabs av silikon fett på én side av den nye skiven.

•Sett stangen i hullet foran toalettet og tråd det i tanken til et nytt håndtak er flush med foran tanken. Tråd vaskemaskin (silikon-smurt side mot innsiden av akvariet) og mutter over spaken og på baksiden av håndtaket. Tråd mutteren på med fingrene, og deretter fullføre stramme med wrench. Hold håndtaket på plass når du strammer.

•Koble kjeden tilbake til slutten av flush spaken av threading nålen gjennom hullet på enden av stangen.

•Bytt toppen av tanken.