Hvordan bytte batteriet på min mester Safe

February 24

De fleste har en 2-timers brann rating Champion pistol safe er svært høy kvalitet. Avanserte modeller har batteridrevet tastatur kombinasjonen låser. Som med alle tastetrykk trygt, er skifte batteri en enkel prosess som tar kun minutter å fullføre.

Instruksjoner

•Unlock trygg og åpne døren. Trygge bør åpnes gjennom batteriet endre prosedyren for å unngå å bli låst ut av safen tilfeldigvis.

•Åpne batteriluken på tastaturet. Batteriet er plassert på undersiden av tastaturet. Skyv åpent den lille døren og 9 volts batteriet skal slippe i hånden. Alternativt, hvis ditt trygt ikke har en batterilokket, skyv hele tastaturet enheten opp langs døren til trygge. Dette gratis tastaturet fra døren og utsette batteriholderen på baksiden av tastaturet.

Sette inn et nytt batteri. Sett inn et nytt batteri bak tastaturet eller i batterirommet undersiden. Skriv inn din og sørg for at sikre bolter låse tidligere nedleggelse døren. Ditt trygt vil ikke glemme din når du bytter batteri. Slå trygg og låse den igjen. Endre batteriet på årlig basis.