Hvordan bygger jeg en lav dekk Over skitt?

June 8

Bygge en enkel kortstokk er en enkel snekring prosjekt som krever bare grunnleggende verktøy og rudimentære trearbeid ferdigheter. Selv en liten ett nivå dekk, men har makt til å transformere en utendørs plass til en stue for avslapning og glede. Hvis du ønsker, kan du utvide på enkel dekk i fremtiden nivåer, trapper og rekkverk. Men kan du lett fullføre en lav dekk over skitt i en helg å gi en plattform for familie moro.

Instruksjoner

•Fjern alle gress, ugress eller rusk fra skitt der du vil angi dekk. Jevne ut noen synlig høy kapasitet i skitt med en spade og fyll i noen lav kapasitet. For å legge grunnlaget, begynn med en rad med tre pier blokker linjeavstand 5 fot fra midtpunkt til midtpunkt. Se etter nivå ved å legge en 12-fots 2 x 6 over de tre blokkene og bruke ditt nivå. Hev eller Senk noen blokker som ikke er nivå ved å flytte smuss. Plass andre rad av pier blokker 1 fot, 11 1/4 tommer fra den første raden, målt midtpunkt til midtpunkt av blokker. Den andre raden må være parallell til først, med blokker justert. Se etter nivå på denne raden som ovenfor, pluss kryssjekke mellom radene og justere etter behov. Plassere tredje og fjerde radene av pier blokkene 2 fot fra forrige radene, målt midtpunkt til midtpunkt av blokker. Den siste raden skal være 1 fot, 11 1/4 tommer fra forrige rad. Du bør ha et rutenett av 15 pier blokker i fem rader av tre blokker. Kontroller nivå ved å legge en 2 x 6 vertikalt og horisontalt langs alle rader til du er fornøyd.

•Build dekk ramme ved å midtstille en 12-fots 2 x 6, på 2-tommers kanten, over den første raden i tre pier blokker. Plass en 8 foot stråle vinkelrett til 12-fots styret, på kanten, med slutten av 12-fots tilstøtende siden av kortere styret. Støtte 8-fots bjelken i hver ende til du har sikret rammen på alle fire hjørner. Sette inn tre treskruer i hjørnet krysset den 8-fots og 12-fots bjelker. Plass en andre 8-fots stråle på samme måte på den andre enden av 12-fots strålen, støtter det som ovenfor. Matche endene av de to stykker på hjørnet og delta med tre dekk skruer. Plasser en 12-fots bjelke over den siste raden av pier blokker og matche hjørner med to 8-fots bjelker. Sikker med dekk skruene i hjørnene.

•Legg korset bjelker innenfor rammen ved å sette de resterende tre 12-fots 2x6s over hver indre rad av pier blokker, sikre dem til side bjelker med tre dekk skruer på hver ende for å fullføre den underliggende strukturen av dekk.

•Starting langs 8-fots siden begynner feste 8-fots 2 x 6 terrassebord stykker til rammen. Du bør plassere dem flat på deres 6" overflate mot rammen. Sett inn dekk skruer på hver underliggende cross stykke. Posisjon på neste 2 x 6 parallelt med den først, slik om en 1/8-1/4-tommers plass mellom to styrene for å tillate utvidelse av tre. Bruke avstandsstykker, som negler satt mellom styrene, å sikre din terrassebord er installert på en ensartet måte. Fortsette påføring terrassebord styrene til nesten ferdig. Utforme siste tre eller fire styrene før knuller dem til rammen. Plass så jevnt som mulig for å unngå å måtte kutte en bord smalere passer en ikke-uniform plass på slutten, og fest med skruer.

•Sand dekk med en makt sander, betaler spesiell oppmerksomhet til utjevning hjørnene og styret ender. Ferdig tre med en beskyttende vann-seglet flekk.

Tips og advarsler

  • Kontroller at endene av styrene er perfekt selv før skruer. Bruke en ekstra bord til å justere dem.