Hvordan bygge & Wire en transformator Breaker Box

November 22

En effektbryter boksen er ikke samme som en transformator breaker. Transformatorer ta strøm i en bygning og kretser i boksen breaker. Transformatorer krever jording, men en to-wire-systemet fungerer ikke på transformers. God jording er stor nok til å håndtere dagens for transformatoren og går helt tilbake til breaker panel og 440-volts ledningen bringer kraften i bygningen. Fattige jording innlegg inkluderer metallrør, bakken stakes, takrenner og blinker, metall strukturer og kretser.

Instruksjoner

•Still boksen metall transformator mot veggen. Bruk en boble nivå for å justere plasseringen slik at boksen henger rett. Skruen boksen transformator på veggen med mur skruer, starter med den øverste skruen og arbeider ned hver side og nederst.

•Les innsiden etiketten på transformator for å gjøre deg kjent med boksen makeup. Diagrammet for boksen transformator er forskjellig fra en effektbryter boksen. Det er den primære makten; en viktigste breaker; to sekundære viktigste breakers; en transformator; en nøytral buss og bakken buss; en 20-amp receptacle bakken; kupé skilletegn; synlige wireway for 120-volts kretser; en jordelektroden; en viktigste bøying jumper; og en regjering jording jumper.

•Twist rosa og hvit ledninger på transformator og kjøre dem direkte til primære strømbryteren i boksen transformator. Koble og ledninger på transformator til svarte tråden på de viktigste breaker. Ta to ledninger på transformator, Tvinn dem sammen og kjøre dem til motsatt side av de viktigste breaker. Dette er ledningene for den primære viklingene på 115 volt.

Tips og advarsler

  • Kall den elektriske selskapet å slå av strømmen kommer inn i bygningen utenfor Pole. Strøm kommer fra en stang er 440 volt og kan drepe deg.