Hvordan bygge utvendig tre trapper

December 12

Hvordan bygge utvendig tre trapper

Utvendig tre trapper er et prosjekt som et hus kan oppnå med noen grunnleggende snekring verktøy. Prosessen er lik for alle lengder og høyder, og en rekke stiler kan gjøres med noen endringer i basisstrukturen.

Instruksjoner

Stå et sted en 2-ganger-4 mot dekk trappen åpning, med en ende av 2-ganger-4 på bakken.

•Plasser et nivå mot siden av 2-ganger-4, og justere 2-ganger-4 så det er lodd.

•Measure avstanden fra bakken til toppen av trappen åpningen. Dette målet er høyden som kreves for trappa.

•Divide høyde til toppen av trappen åpning ved 7, den vanligste høyden for en trapp riser. For eksempel, hvis høyden er 62 inches, skillet som ved 7, og resultatet er 8.86. Dele 62 ved 8.86 for å fastslå den eksakte høyden nødvendig for hvert opptrinn. I dette eksemplet er kreves for hvert opptrinn nøyaktig 7 inches.

•Determine kjøre eller antall trinn, kreves for trappen ved å multiplisere dybden av hver slitebanen av 7. Slitebanen skal være minst 10 inches for et behagelig trapper. Den totale avstanden fra dekket nederst i trappen er 70 tommer eller 10 inches for treads multiplisert med 7 inches av stigerør.

•Plasser bånd eller clip-on blokker på 10 inches på utsiden av en side av en innramming kvadrat og 7 inches på utsiden av den andre siden av innramming kvadrat.

•Opprett bunnen trinn først. Plass innramming kvadrat med slitebanen side av innramming kvadrat nærmest til enden av en 2-av-12, om lag 3 inches fra slutten av 2-av-12. Spor langs ytterkanten av torget innramming. Mål avstanden fra ett riser fra slitebanen. I vårt eksempel er hvert opptrinn 7-tommer. Subtrahere bredden av slitebanen trelast, for eksempel 1½-tommers tykke dekk styrene, å få 5½ tommer. Måler 5½-inches fra slitebanen linje på to steder langs slitebanen mot bunnen av brettet. Justere siden av torget innramming to merkene og spore kanten med en blyant. Plassen til rammer på denne linjen, med den andre siden av torget linje med ytterkanten av bunnen riser. Tegne en linje mot torget innramming. Hvis et punkt ikke opprettes, justere plasseringen av nedre trapp på avstanden trengte så kvadrerte linjen og linjen 5½ inches fra bunnen slitebanen opprette en punkt på bunnen av 2-av-12.

•Sørg tapen på slitebanen siden av torget innramming med 2-av-12 og linjen økningen fra første trinn. Juster økning siden av torget innramming med kanten av 2-av-12. Spor utsiden av innramming kvadrat å tegne det neste trinnet på 2-av-12. Gjenta for hvert gjenværende trinn. Etter sist trå linje, Fortsett utvidelse helt til den andre siden av 2-av-12.

•Skjære ut hvert hakk med en sirkelsag. Ikke overcut. Fullføre kuttet med en håndsag. Bruk den ferdige stringer som mal for de andre to stykker av 2-av-12. Hvis trappen blir mer enn 48 inches bredt, kuttet en flere stringer. Kuttet ut hakkene som med den første stringer.

•Lag en klamp å holde trappen på dekk. Skjær en 2-av-6 bredden på trappen, minus bredden på to stringere åpningen. Skjær et hakk bak en av stringere---området som vil være mot dekk i posisjon---samme bredde som tykkelsen på en 2-av-6 klamp. Måle lengden av klamp. Dividerer med 2 og trekke tykkelsen på 2-av-12 stringer. Bruk en firkant for å markere plasseringen med en 90-graders linje nedover fronten av klamp. Juster center stringer til linjen, og sikre den til klamp med minst tre utvendig, korrosjonsbestandig skruer fra baksiden av klamp.

•Sørg klamp til dekk, sentrert til trapp åpningen. Skru klamp til dekk overfor med utvendig korrosjonsbestandige skruer. Plasser senter stringer så det er firkantet og lodd til dekk.

•Sett siden stringere til sidene av klamp med utvendig korrosjonsbestandige skruer. Plass et nivå over første tråden å sikre at stringere nivå. Plass nivået på sidene av hvert stringer å sikre at stringere lodd. Plasser en rute mellom siden av dekk og stringere å sikre at stringere plassen til dekk.

•Plasser dekk styrene kutte lengden på bunnen tråden på stringer med to utvendige korrosjonsbestandige skruer på hver stringer. Installere alle treads for hvert trinn.

•Installer håndtak og spindler i henhold til lokale byggforskrifter hvis mer enn tre trinn.

Tips og advarsler

  • En 16 fot 2 av 12 kan bare opprette en stringer å holde 14 trinn. Bruk en landing mellom stringere å gjøre trappen arbeide ved høyere trapper.