Hvordan bygge utendørs trinn med Rock

January 25

Hvordan bygge utendørs trinn med Rock

Bygge et sett med utendørs rock i hagen din landskap gir en rustikk estetisk mens en funksjonell hensikt. Bygge utendørs rock trinn krever ikke komplekst og spesialisert mur ferdigheter. Hvis du har grunnleggende snekker ferdigheter, bruker enkle materialer som veggen stein og flat heller, og har de riktige verktøyene, kan bygge utendørs trinnene med rock være relativt enkelt. Bygge trinnene i delen av hagen din som har en naturlig stige.

Instruksjoner

•Kontroller et grovt utkast av rock skritt, bruker spraymaling merke jord i din valgte plassering. Kjør påler på toppen og bunnen av din rett i midten av de vannrette linjene.

•Calculate stige og løpe din skritt. Knytte en nivå streng linje fra øverste innsatsen til bunnen innsats. Mål avstanden mellom innsatsen langs nivå å avgjøre løpe - den totale vannrette avstanden trappen må dekke. Bestemme stigning ved å måle fra grunnen opp til nivå linjen.

•Calculate antall trinn for trappen ved stige med 6 inches. Dette gir deg antall opptrinn må. For å få antall trinn trinn, trekk fra 1 fra antall opptrinn. Skritt bør være 6 til 8 inches høy og ca 12 inches dypt, ifølge The familie altmuligmann.

•Calculate dybden på hvert trinn ved å dele totalen drevet av antall trinn. Merk plasseringen for hvert trinn på bakken med spraymaling, ifølge slitebanens dimensjoner.

•Purchase steiner av riktige dimensjonene for din trapper. Kjøpe veggen steiner som måler 6 til 8 inches tykk for stigerør og hellene som er 2 til 3 inches tykke. Kjøpe 15 prosent mer steiner enn nødvendig å gi flere figuralternativer for.

•Dig en grøft noen inches dyp opprette første skritt. Satt i en vegg stein som en utvidelse. La nok av utvidelsen viser over grøften så når det kombineres med skifer mønsteret, det tilsvarer riktig stige målingen. Grave flate ut fra baksiden av utvidelsen til overflaten der du vil plassere første slitebanen og andre riser stein.

•Sett den første skifer slitebane så det overhangs riser. Fyll i dybden av først slitebane med mindre hellene som tomrommet. Gjenta denne fremgangsmåten for å legge mer stigerør og trå steiner for å bygge din skritt.

•Skjære unna 16-tommers deler av torv fôr trinnene dine slik du kan forme gården til form av trinnene. Rundt skitt hyller og forme trinnene omgivelser. Erstatt torv og vann den. Fylle sprekker mellom den slitebane heller med en 50-50 blanding av jord og kompost.

Tips og advarsler

  • Du må kutte noen heller så de passer sammen til formen på hvert trinn. Gjøre kutt med en sirkelsag og en tørr-cut diamant blad.