Hvordan bygge utendørs tre rekkverk

March 22

Hvordan bygge utendørs tre rekkverk

Bygge utendørs rekkverk som varer i årevis er enkelt hvis du tar det ett skritt om gangen. Ved å bygge deler som passer sammen med redwood, rekkverket er enkel å installere og ser flott ut. Spiler fest øverst og nederst, passer inn i en dado som er skåret inn i toppen og bunnen skinnene. Bygge rekkverk i 48-tommers deler liggende på bakken, så stå å installere.

Instruksjoner

•Sett dado blad på tabellen så og angi dybden for kutt på 3/4 tommers. Velg en toppen og bunnen rail og kjøre en groove døde midt ned begge 2-av-4s.

•Lay 2-av-4s på kantene på en flat overflate med dado mot hverandre. Sette inn en plugg i hver dado 1 1/2 inches fra slutten på øverste og nederste skinnen.

•Sett inn en baluster i dado tett mot pluggen. Sette inn en annen plugg, så en annen baluster, en annen plugg og en annen baluster, gjenta sekvensen til du kommer til slutten av 48-tommers nederste skinnen.

•La toppen rail over og begynner montering spiler i dados og plugger i samme rekkefølge. En plugg, en baluster, en plugg, etc, opprettholde rekkefølgen, speiling den nederste skinnen til du kommer til slutten av den 48-tommers øverste skinnen.

•La siden løpet og passer dem innenfor 48-tommers delen på slutten på utsiden av der 1 1/2 avslører er. Skru dem på bruker 3-tommers skruene. Sett to hver gjennom den øverste og nederste skinnen på begge ender. Delen kan nå skrues på plass står opp gjennom den nederste skinnen bruker 3-tommers skruene.

Tips og advarsler

  • Etter å sette i halv spiler, gjøre en tørr plass på de gjenværende. På grunn av inkonsekvent trelast må plug avstandsstykkene trimmes for å få områder å balansere.
  • Ikke bruk lim på spiler normal utvidelse og sammentrekninger av tre. Spiler skal ha noen plass til å bevege å hindre deling.