Hvordan bygge utendørs trappen til en skyvedør

July 7

Når det gjelder å bygge utendørs trapper, har hus en rekke materialer å velge mellom. I tillegg til standard tre, kan trapper også være bygget av betong, murstein eller steiner, som er ofte lettere å arbeide med. For å bygge et sett med utendørs trappen til en skjermen dør, er en av de enkleste metodene å bygge et enkelt sett med murstein eller betong pavers. Prosessen for legging disse materialene er enkel nok for nesten alle hus forstå.

Instruksjoner

•Bruk et målebånd måle ønsket bredde på et sett med trapper. Trappene bør være minst like bred som skyvedøren, fortrinnsvis med tre eller flere inches av ekstra plass på hver side av dør-rammen. Bruk fargede kritt eller spraymaling markerer sidene av trinnene på bakken.

•Measure avstanden fra bakken til basen skyvedør og deler av seks inches. Hvert trinn vil bestå av to lag med murstein ca seks inches tykk totalt. Bruker 10½ tommer for dybden på hvert trinn, som er tilnærmet bredden på tre murstein, og multipliseres med antall trinn for å bestemme den totale lengden av sett med trapper.

•Bruk din måler tape og kritt støv å merke omrisset av hele sett med trinn og grave ut en grøft innenfor det markerte området til en dybde på åtte-ti tommer.

•Fyll grøften med betong og la den satt helt i henhold til instruksjonene. Betongen vil tjene som en solid, nivå grunnlaget for din utendørs trapper.

•Spread et lag med mørtel ½-tommers tykke over betongen bruke en sparkel. Legge din første murstein på langs over mørtelen, trykker den mot veggen under skyvedøren og justere ytterkanten med kanten av betongfundament. Trykk murstein forsiktig i mørtelen.

•Lay din andre murstein på langs siden den første forlate en ½-tommers gapet mellom mursteinene og trykke den forsiktig inn mørtelen. Legge et nivå mellom to mursteinene og tapp dem forsiktig med en gummihammer hvis justeringer er nødvendig for dem å sitte nivå. Fortsett legge murstein på denne måten fram den motsatte enden av betongfundament.

•Skjære flere murstein i to ved hjelp av en brikke så og sett dem til side. Bruk en av halvert murstein begynner den andre raden i murstein og plassere den ½-tommers foran første murstein du lagt med utenfor kanten selv med kanten av betongen. Lå en hele murstein ved halvert murstein og fortsette å bruke hele murstein fram den motsatte enden av betongfundament.

•Continue legging klosser på denne måten inntil du dekker hele overflaten av betong foundation. Veksle mellom begynner en rad med en hel eller halv murstein så murstein i én rad midtstilles over felles mellom to tilstøtende murstein i neste rad. Dette kalles en løpende bånd mønster.

•Fyll en morter pose med mørtel og presse det inn i hullene mellom mursteinene i det første laget. Bruke en ½-tommers lag mørtel over det første laget av murstein og følger fremgangsmåten brukes tidligere å bygge opp trinnet. Begynner med en halv murstein over hele murstein i det første laget, og fortsetter å forbløffe følgende rader.

•Spread en ½-tommers lag mørtel på det andre laget av murstein over hele murt området unntatt de siste tre radene foran. Disse klosser vil danne første steg. Følg fremgangsmåten ovenfor for å installere to lag med murstein og fylle hullene mellom dem med mørtel.

•Continue bygge opp din skritt, redusere arbeidet med tre rader etter hver to lag med murstein. Det siste trinnet skulle falle like nedenfor eller nivå med bunnen av skyvedøren.

•Bruk en stiv pensel for å jevne ut eventuelle overskytende mørtel og tillate mørtelen angi for en full 72 timer før du bruker din nye sett med utendørs.