Hvordan bygge utendørs skjermer med tre gitteret

March 15

Noen ganger en liten privat mens du er utendørs er greit, men hvis du ikke vil sette opp et gjerde, du kan streve med å finne passende alternativer. En privat skjermen vil skape en rimelig mengde personvern for et dekk, bassenget eller patio område uten ekstra kostnader og arbeid for å installere et gjerde. Du kan gjøre din egen personvern skjermen bruker tre latticework espalier og innlegg. Det vil skape en elegant barriere for verftet og er ikke altfor vanskelig å sette opp. Du kan plassere planter foran, montere anlegget kleshengere til innlegg eller med plante klatring busker eller vinstokker ved foten.

Instruksjoner

•Measure en 96-tommers span langs bakken hvor du ønsker å installere personvern skjermen med et målebånd. Markere slutten i skitten med foten.

•Dig en 24-tommers dypt hull på hver mark med et innlegg hull digger. Fyll bunnen av hullene med 6 inches av grus.

•Mix rask innstilling sement med vann i en blanding gjennom bruke en sparkel. Midtstiller ett innlegg i hvert hull og fylle hullene med sement. La sement tørke for 24 timer.

•Sørg ett bord 1-by-4-by-96-inch vannrett øverst på innlegg med 4 x 96-tommers siden mot innlegg. Kjøre fire likt mellomrom skruer gjennom styret i innleggene på hver felles med en skrue pistol. Plass på andre bord 48-inches under det første brettet og feste den på samme måte.

•Plasser latticework panelet øverst i vannrett styrene. Hammer galvanisert Fullfør negler langs endene av latticework panelet i styrene på hver latticework felles.

•Skru en dekorativ innlegget cap på oversiden av hvert innlegg for å fullføre det av. Det vil også beskytte innlegg fra vann.