Hvordan bygge utendørs røyter selv

April 21

Hvordan bygge utendørs røyter selv

Hjem eierskap kommer ofte med uunngåelig behovet for ytterligere utendørs lagringsplass. Gressklippere, raker, spade, leker og verktøy må settes sted og hva bedre sted enn i uthuset egen bakgård? Med det store utvalget av planer og alternativer, bakgårder kaster kan være alt et hus kan ønske og nå med vell av informasjon tilgjengelig online, bygge en ikke lenger trenger å være vanskelig for en aktivitet.

Instruksjoner

Hvordan bygge utendørs røyter selv

•Prepare å bygge. Se hvis du trenger tillatelse og spørre med din huseiere forening i forhold til begrensninger. Noen steder krever ikke tillatelse for røyter under en viss størrelse. Vær oppmerksom på noen makt eller vann linjer, tunnelbane, hatt, etc. Har en verktøyet service merke beliggenheten. Når du vet hvor mye plass du har å jobbe med og hva reglene er, vil du kunne velge en plan. Planer kan finnes online på den lokale oppussing butikken eller på biblioteket.

•Kontroller en materialer liste ved å henvise til planen. Beregne for ikke bare tre måtte bygge skur, men også noen spiker, blokker, oppkvikkende, lim, helvetesild, vindsperre, Vinduer, dører, etc. Beregne anslagene høyere å unngå midt bygging turer til leverandøren. Bestille materialer. Skrive verktøy, deretter låne, leie eller kjøpe noen du ikke har på hånden, riktige verktøyene er en stor fordel.

•Prep bakken området, fjerne alle rusk, løvverk, etc. For en retningslinje, legge ut der du planlegger å bygge med en streng og innsats. Kontroller at oppsettet er firkantet ved å måle fra hjørne til hjørne---målene skal være like (om ikke, det er en trapes). Installere helles betong eller betong blokkere footings. Konstruere pirene på footings CMU blokker, patio utleggere eller andre godkjente støtte. Installere den gulvet band, dragere og bjelkene som anvist på planen. Størrelsen på gulvet komponentene vil variere størrelsen og lokal kode. Sjekk underveis å sikre gulvet forblir nivå og square. Når ferdig, dekk den innrammede gulvet strukturen med et kvalitetsprodukt for subfloor, for eksempel 5/8" kryssfiner.

•Frame hver vegg individuelt og tillate åpninger for alle dører og/eller Vinduer. Heve veggen på plass og sikre til gulvet med spiker eller skruer og bygge neste veggen. Når alle vegger er opp, koble veggene sammen i hjørnene (eventuelt bruk skrap stykker av veggen trelast som blokkerer for å sørge for at det er god kontakt). Installere på utsiden av rammen enten orientert-strand styret (OSB) eller tre utvendig bordkledning.

•Construct rafter enhetene på bakken eller sted. Cross-brace hvis nødvendig og sikkert godt med spiker eller skruer. Installere OSB eller kryssfiner på utsiden av bygningen. Bygge sperrene på bakken å sette på plass eller bygge dem én etter én i stedet. Cross-brace som angitt og sikkert godt. Bruke OSB eller kryssfiner. Installere tar papir og taket helvetesild. Fullføre alle ekstra yttervegg vindsperre. Deretter installere en ridge vent (valgfritt) og gjøre en rask inspeksjon taket lekker.

•Når skallet har vært roughed i, installere alle dører og/eller windows ved å sette dem på plass og sikre spesifisert av produsenten. Også Installer inngangen trapper eller ramper, igjen henviser til planer i forhold til høyde, lengde og tonehøyde. Male utvendig eller sette opp fasader. Hvis maleri, prime utvendig tre før maling. PuTTY alle nail hull og reparer hull før det siste laget med maling.

•Rengjør opp arbeidsområdet. Rake til nivå bakken og installere landskapsarbeid. Gjør en sjekk for lekkasje i taket og rundt noen vinduer eller dører. Spray både interiør og eksteriør i skjulet med et insektmiddel/avskrekkende. Hvis en tillatelse ble innhentet, ha det inspiseres og sertifisert av lokale myndigheter.

Tips og advarsler

  • Ikke klar til DIY? Når lokalt på installersTake tiden - hastigheten øker mistakesPick en enkel plan å buildMeasure to ganger, kuttet en gang
  • Vær forsiktig rundt verktøyet linesHave hjelp, spesielt for "grov-in" Følg alltid regler for toolsKeep arbeidet ren